Heidi Klum i Tom Kaulitz u veljači ove godine prvi put su izrekli sudbonosno da, ali u tajnosti, a ovaj put pripremili su raskošnu ceremoniju.

Galerija


Heidi Klum (46) i Tom Kaulitz (29) tijekom proteklog vikenda su na talijanskom otoku Capri drugi put izrekli sudbonosno da. Prvo vjenčanje održali su u tajnosti još 22. veljače, što se tek nedavno doznalo, a sad su napravili pravu feštu, a nisu im smetali ni fotografi.

Vezani članci Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto:Sanjin Strukić/Pixsell) Vjenčanje iz bajke: Slavna manekenka po drugi puta u pola godine izrekla sudbonosno "da" Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Premala haljina ili to baš tako treba biti? Dekolte koji je otkrio dobar dio grudi slavne plavuše

Poslije ceremonije uslijedili su i trenuci opuštanja. Jedna od naslavnijih manekenki devedestih sunčala se u toplesu, uživala u moru, a te su fotografije obišle svijet. 

Heidi i Tom u vezi su bili dvije godine. Prije njega bila je u braku sa stilistom Ricom Pipinom od 1997. do 2002. godine. Vezu s Flaviom Briatoreom započela je 2003., a iste je godine objavila i da čekaju dijete. No par je ubrzo prekinuo, djevojčicu Leni Heidi je rodila već kada je upoznala glazbenika Seala. Seal i Heidi zaručili su se 2004. godine, a vjenčali su se godinu kasnije u Meksiku.

Zajedno imaju troje djece, devetogodišnju kćer Lu te sinove Henrija (14) i Johana (12).

Najbogatiji Hrvat dobio drugo dijete, na svijet stigla djevojčica zanimljivog imena