Wow!

Treningom kod kuće do savršenih trbušnjaka: Otkrila je tajnu nevjerojatnog izgleda i u 48. godini

Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) instagram 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) +0 Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Galerija

Heidi Klum pokazala je pratiteljima na Instagramu kako vježba kod kuće i otkrila savršene trbušnjake.

Manekenka Heidi Klum oduvijek se fokusirala na vođenje zdravog načina života i pazila je da bude u top formi, a ništa drugačije nije bilo ni tijekom karantene zbog koronavirusa tijekom koje je kod kuće sama vježbala.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

A do joj je to pošlo za rukom 47-godišnja Heidi pokazala je profilu na Instagramu gdje je pokazala nevjerojatne trbušne mišiće, kakvima se malo tko može pohvaliti i to dok je vježbala s utezima.

"Tijelo, um, duša", napisala je kratko ali jasno uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Heidi se na svoju rutinu zdravog življenja osvrnula još 2017. godine kada je javno progovorila o ženskom zdravlju.

"Jedna od stvari kojima djeca i ja započinjemo dan su smoothieji", izjavila je Heidi i dodala u frižideru drži unaprijed pripremljene sastojke tako da ih može čim prije pripremiti nakon što u 6 sati ujutro ustane iz kreveta.

Također je otkrila i da tijekom odrastanja nije jela zdravu hranu, a kilograme viška prikupi svaki put kad joj mama dođe u posjetu i sprema joj svoje delicije.

"Moja mama sve prži i priprema s kremastim umacima. Kad god dođe u posjetu - bum! Dobijem dvije kile", otkrila je Heidi.

Heidi je trenutno u braku s gitaristom benda Tokio Hotel, Tomom Kaulitzom, s kojim se vjenčala 2019. godine nakon godinu dana veze. Svoje prvo dijete, danas 15-godišnju kći Helen je dobila s talijanskim poduzetnikom Flavijem Briatoreom, a s glazbenikom Sealom dobila je 14-godišnjeg Henryja Gunthera, 13-godišnjeg Johana Rileyja i 10-godišnju Lou Sulolu. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene