Pretjerala ili?

Jedna od najuspješnijih manekenki ikad objavila golišavi selfie iz kreveta sa 16 godina mlađim zaručnikom

Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Instagram) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) +0 Heidi Klum, Tom Kaulitz (Foto: Profimedia) Galerija

Heidi Klum i Tom Kaulitz zaručili su se na Badnjak.

Samo pet dana nako što su se pohvalili da su se zaručili, Heidi Klum je na Instagramu objavila golišavi selfie iz kreveta sa zaručnikom Tomom Kaulitzom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BLISS 😊❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 1 Opa! Slavna manekenka zatresla raskošnim dekolteom na večeri, pogledajte prizor koji je snimio njen mlađahni muž!

Svoju ljubavnu sreću jedna od najuspješnijih manekenki ikad odlučila je podijeliti sa svojih 5,6 milijuna pratitelja na Instagramu. Prva je to njihova zajednička fotografija otkako je na Badnjak potvrdno odgovorila Tomu kada ju je zaprosio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I SAID YES ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

I dok je jednima spomenuta fotografija sasvim u redu i ne vide ništa sporno, drugi pak smatraju da je ovaj put malo pretjerala te da ipak neki dio svoje intime treba zadržati za sebe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😍💋😁😜❤️🤗🤣YOU 😂😜😁😊😍🤣😀😁🤣😂🤗😍😘😛😁❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Inače, kada uplove u bračnu luku, Tom će biti Heidein treći suprug. Bivša manekenka prvi put se udala za stilista Rica Pipina 1997., od kojeg se razišla 2002. godine. Tijekom 2003. Heidi je bila u vezi s Flaviom Briatoreom, ali iste godine su i prekinuli, a Klum se zaljubila u pjevača Seala.

Klum i Seal vjenčali su se 2005. godine i rastali se sedam godina kasnije, a razvod je finaliziran 2014.

Kaulitz je ranije bio u braku s modelom Riom Sommerfield. zajedno su bili od 2009. godine, vjenčali su se 2015., no rastali su se nakon samo jedne godine u braku.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Sloković (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Jadranka Sloković (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Jadranka Sloković (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Jadranka Sloković (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) +1 Jadranka Sloković (FOTO: Dalibor Urukalovic/PIXSELL) Celebrity Najmoćnija odvjetnica krenula kupovati na sniženjima, ali svima je zapeo za oko njezin opasni kaput

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Joe Manganiello (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Instagram) Sofia Vergara (Foto: Getty Images) +2 Sofia Vergara (Foto: Getty Images) Celebrity Nije joj loša fora: Pogledajte kako je omiljena glumica zgodnom suprugu čestitala rođendan

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (Foto: Instagram) Severina (FOTO: Instagram) +6 Severina (FOTO: Instagram) Celebrity Seve ove godine Božić nije provela kod kuće, pohvalila se fotografijama s rajskog putovanja

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene