Sreća u obitelji Kličko. Stiže prinova.


Hayden Panettiere i njezin zaručnik Vladimir Kličko očekuju drugo dijete sredinom 2017. godine. Iako se ranije nagađalo kako je ljubavna veza američke glumice Hayden i boksača Vladimira Klička u krizi, vijest o trudnoći sva je šuškanja o prekidu bacila u sjenu.

 

True love Aww they're amazing #haydenpanettiere #hpiers #wladimirklitschko

A photo posted by Hayden Panettiere (@haydenpanettier) on

Vezani članci Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL) Hayden Panettiere srce je slomljeno: Ne viđa kćer koju je dobila s Kličkom, djevojčica je s njim u Ukrajini Rastaju se Jennifer Aniston i Justin Theroux (Foto: AFP) Prekidi i razvodi slavnih u 2018.: Za njih protekla godina što se tiče ljubavi baš i nije bila uspješna

Hayden je, naime, trudna po drugi put. Vladimir i Hayden trebali bi postati roditelji sredinom sljedeće godine. Izvor blizak paru otkrio je kako par sretno iščekuje dolazak bebe na svijet, pogotovo sada kada je Hayden uspješno prebrodila postporođajnu depresiju koja je uslijedila nakon rođenja kćerkice Kaye u prosincu 2014. godine.

OVDJE pročitajte koje su još slavne mame probrodile postporođajnu depresiju.

 

Love Love Love She's baaackkkk YaaAAAAAAAY

A photo posted by Hayden Panettiere (@haydenpanettier) on

Iako 27-godišnja Hayden trenutno snima novu sezonu serije Nashville, producenti su malo zabrinuti jer im je otkrila kako najvjerojatnije neće uspjeti do kraja godine snimiti cijelu sezonu.