Atraktivna glumica Hayden Panettiere našla se na naslovnici magazina za mladenke, a otkrila je i neke detalje oko Kličkove prosidbe.


Iako je rekla kako joj se ne žuri udati, glumica Hayden Panettiere polako ali sigurno se sve više osjeća kao mladenka. 24-godišnjakinja je zasjala je na naslovnici magazina Brides.

Hayden Panattiere i Vladimir Kličko idu pred oltar: Pogledajte taj dijamantni prsten!

Vezani članci Vjenčanje Marka Pjace i Marije Pavičić Na svadbi najskupljeg dinamovca pjevali su Minea i Jole, a i među uzvanicima su bila neka poznata lica Boris Johnson Iščekuje i šesto dijete: Boris Johnson potajno se oženio svojom 23 godine mlađom zaručnicom

'U redu je biti seksi na svoj vjenčani dan', rekla je Hayden i tome možda i otkrila svoj odabir za vjenčanje s boksačem Vladimirom Kličnom s kojim je u vezi pet godina.

'Prilično smo opušteni kada su planovi oko vjenčanja u pitanju. Želimo da taj dan bude zabavan, sretan i bez stresa', dodala je glumica.

Hayden je otkrila i što je mislila o Vladimiru kada ga je upoznala na humanitarnoj večeri:

 'Rekla sam mu 'ogroman si', a on meni 'ti si tako mala'. I to je bilo to', rekla je Panettiere koja je i otkrila kako je Kličnova probidba bila jednostavna, spontana i jako slatka. Kaže i kako je najbolji dio vjenčanja stvaranje obitelji koja je čini smirenom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook