Pripreme za vjenčanje

Prvi susret: 'Rekla sam mu 'ogroman si', a on meni 'ti si tako mala'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Atraktivna glumica Hayden Panettiere našla se na naslovnici magazina za mladenke, a otkrila je i neke detalje oko Kličkove prosidbe.

Iako je rekla kako joj se ne žuri udati, glumica Hayden Panettiere polako ali sigurno se sve više osjeća kao mladenka. 24-godišnjakinja je zasjala je na naslovnici magazina Brides.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere i Jansen Panettiere - 1 imao je 28 godina Iznenada preminuo mlađi brat poznate glumice: "Neutješna je, bio joj je najbolji prijatelj i jedini brat!"

Hayden Panattiere i Vladimir Kličko idu pred oltar: Pogledajte taj dijamantni prsten!

'U redu je biti seksi na svoj vjenčani dan', rekla je Hayden i tome možda i otkrila svoj odabir za vjenčanje s boksačem Vladimirom Kličnom s kojim je u vezi pet godina.

'Prilično smo opušteni kada su planovi oko vjenčanja u pitanju. Želimo da taj dan bude zabavan, sretan i bez stresa', dodala je glumica.

Hayden je otkrila i što je mislila o Vladimiru kada ga je upoznala na humanitarnoj večeri:

 'Rekla sam mu 'ogroman si', a on meni 'ti si tako mala'. I to je bilo to', rekla je Panettiere koja je i otkrila kako je Kličnova probidba bila jednostavna, spontana i jako slatka. Kaže i kako je najbolji dio vjenčanja stvaranje obitelji koja je čini smirenom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene