vozi po svom!

Blokirao promet u cijelom dijelu grada pa u krevetu stigao kraljici pod prozor, reakcije prolaznika su bile zanimljive

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Harry Styles je u Londonu snimao novi spot, a u krevetu na kotačima je prošao i pored Buckinghamske palače.

Pop-pjevač Harry Styles (28) napravio je pravi show u Londonu zbog snimanja novog video-spota, a zabavljao je prolaznike u golemom krevetu u kojem se vozio britanskom metropolom.

Pogledaj i ovo One Direction ''Volimo dečke, ali...'' Fanovi mega popularnog boy benda nadali su se da će jedan voditelj napraviti čudo, ali planovi su se promijenili

Bivši član benda One Direction u pidžami se vozio na golemom krevetu u stilu zvijezde The Beatlesa, Johna Lennona. "Ceste su bile zatvorene i sve je bilo puno osiguranja", rekao je jedan od svjedoka u Londonu za The Sun. "Nije mu smetalo što svi bulje u njega. Obukao se u stilu Johna Lennona kada je s Yoko Ono pozirao u krevetu", komentirali su prolaznici.

Styles je na krevetu prošao i pored Buckinghamske palače, a zanimljivi spot bi svjetlo dana trebao ugledati vrlo skoro.

Slavni pjevač inače posljednjih mjeseci pažnju plijeni i vezom sa skoro deset godina starijom ljepoticom Olivijom Wilde.

O vezi Harryja i Wilde se šuškalo još početkom prošle godine, a onda je potvrđeno sve kad su snimljeni tijekom prisnih izlazaka u javnost. Olivia je do studenog 2020. godine bila zaručena za svog dugogodišnjeg dečka Jasona Sudeikisa, no nakon njihova prekida ništa nije ukazivalo na činjenicu da ona ljubi nekoga novog.

Glumica i njezin bivši partner Sudeikis imaju sina Otisa (7) i kćer Daisy (4).

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Instagram) Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) +2 Vlatka Pokos (Foto: Srećko Rundić) Celebrity Vlatka Pokos vratila se u Hrvatsku, a za to je imala i jako dobar razlog: "Mnogi mi kažu da me nikad nisu preboljeli"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Patrick J. Adams i Troian Bellisario (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle i Patrick J. Adams (Foto: Getty Images) Celebrity Bivši kolega Meghan Markle otkrio detalj koji baca ružnu sliku na suprugu princa Harryja: ''Možda je samo htjela da ponovim''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene