Hanka Paldum javila se liječnicima čim je saznala da je bila u kontaktu sa zaraženim kolegom.

Galerija


Pjevačica Hanka Paldum (63) pjevala je 11. ožujka na zabavi tvrtke kao i njezin kolega koji je zaražen koronavirusom, piše Avaz.ba.  

Vezani članci Aplikacija Stop COVID-19 I dalje se taje: 17.000 zaraženih osoba u samoizolaciju je poslalo 41.600 kontakata Ivan Penava s ministrom Tomom Medvedom Zaraženi zamjenici vukovarskog gradonačelnika: Penava u četvrtak ide na testiranje, dotad je u samoizolaciji

Kraljica sevdaha čuvši za to nazvala je nadležne službe, iako se osjeća dobro. Oni su joj savjetovali da im se javi čim osjeti neke promjene, a zbog mjera opreza nalazi se u samoizolaciji. 

Hanka se oglasila na Instagramu i rekla fanovima da se osjeća dobro te poručila svima da paze na svoje zdravlje i ostanu kod kuće dok ne prođe ovo teško razdoblje. 

"Možemo izdržati ovo, pa izdržali smo i gore stvari u ratu, kada nas je sa svakog ugla vrebala granata, geler ili snajper. I tada smo nekako uspjeli da se sačuvamo, a da to ne učinimo sada kada imamo i struju, vodu, a i da sada nemamo hrane, pa možemo živjeti uz nešto osnovno. Ne treba paničariti, time ljudi sebi stvaraju psihozu i nervozu", ispričala je Paldum za Avaz.ba. Hanki namirnice donosi njezin zet Elvis. 

Kraljica sevdaha preporučila je pratiteljima na Instagramu da se posvete sebi i obitelji te slušaju savjete liječnika u ovim teškim trenucima. "Budite mi zdravi, voli vas vaša Hanka", poručila je pjevačica. 

Njezina poruka oduševila je obožavatelje, koji su joj napisali da se čuva i poželjeli puno zdravlja. "Svaka ti je riječ na mjestu", "Svaka čast", "Kraljice, volimo te", komentirali su. 

Nogometaš poznat po skandalima pohvalio se kako provodi vrijeme s obitelji, evo što je na rasporedu