Hana Mašić proslavila se pjesmom ''Nužno zlo'', preko noći je dobila titulu najseksi pjevačice, a u tome joj je zasigurno pomogla i usporedba sa Selenom Gomez koju joj je dala srpska pjevačica Jelena Karleuša.

Galerija Hana Mašić (Foto: PR) Hana Mašić (Foto: PR) Hana Mašić (Foto: PR) +0 Hana Mašić (Foto: PR)

Hana Mašić, poznata i kao hrvatska Selena Gomez, žari i pali regionalnom glazbenom scenom, a u moru obaveza uspjela je pronaći i vrijeme za kraći godišnji odmor.

Vezani članci Angelina Jolie Tko bi rekao da će se Angelina na otmjenoj večeri pojaviti u njegovu društvu, već su krenule priče o novim ljubavnim iskricama! Selena Gomez Drastičnu promjenu imidža slavne slatkice zasjenila je njezina jako kratka haljina, odavno je nismo vidjeli u izazovnijem izdanju!

Tako je Hana sedam dana uživala u Dalmaciji, točnije u Trogiru gdje je njoj i njezinim prijateljima bila početna točka od kuda su dalje uživali duž dalmatinske obale.

Tako je lijepa Hana uživala i u Vodicama, Šibeniku, na Čiovu, a osim čvrsto na zemlji, pjevačica je dio odmora provela i na brodu gdje je također punila baterije za nastupe koji su pred njom.

''Imala sam miran odmor. Puno sunca, mora, izležavanja… I to mi je baš trebalo. Ipak dvije noći smo izašli van u Šibenik i Vodice pa sam tako ipak imala i noćnog života. Puno odmora i malo tuluma – sjajan je recept da odmor bude kvalitetan. Na brodu sam zaista uživala, ali priznajem uvijek sam nekako sretna kad se usidrimo. Sada moram raditi na novim pjesmama, ali ako bude vremena možda još jednom skoknem na more'', kazala je Hana koju već naveliko prepoznaju na ulici.

Hana je mnogima ovog ljeta upala u oko i zbog svojeg atraktivnog izgleda, no maštu je ipak zagolicala time što je djelomično otkrila što nam priprema.

''Na jesen slijedi jedan duet. Tek krećemo s pripremama. Riječ je o velikoj zvijezdi i zato nikako ne smijem govoriti o tome. Presretna sam što će mi ta pjesma obilježiti početak karijere'', otkrila je seksi Hana koja uzdahe mami i svojim glasom i stasom.

Podsjetimo, Hana je pop folk pjesmom ''Nužno zlo'' doslovce zatresla hrvatsku medijsku scenu. Preko noći je dobila titulu najseksi pjevačice, a u tome joj je zasigurno pomogla i usporedba sa Selenom Gomez koju joj je dala srpska pjevačica Jelena Karleuša.

Galerija Hana Mašić (Foto: PR) Hana Mašić (Foto: PR) Hana Mašić (Foto: PR) +0 Hana Mašić (Foto: PR)

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju