Razotkrila je svoju intimu i priznala na što misli tijekom seksa.


Ovotjedne 'Paprene kuglice' ugostile su glumicu Hanu Hegedušić. Svestrana Hana, koju trenutno gledamo u showu "Tvoje lice zvuči poznato"otkrila je brojne pikanterije iz svog života.

Vezani članci Mary Novosel - 1 Jer svi zaslužuju najbolje: Prirodni šamponi Mary Novosel osvojili su kućne ljubimce, ali i njihove vlasnike Siniša Ružić i Sanda Lončar Ružić Siniša Ružić otkrio nam je kakvu tajnu ima pred suprugom: "Nastojim to sve zataškati"

Simpatična Hana otkrila je koliko joj se puta tijekom vođenja ljubavi dogodi da joj misli odlutaju na nešto drugo, kao što su primjerice neplaćeni računi.

"Ne često, ali zna se dogoditi", kazala je Hana i dodala da sve ovisi o vođenju ljubavi.

"Ako je to sve brzinski ne stigne mi ništa pasti napamet, a ako traje satima onda stignem otići i platit račune", kroz smijeh je rekla glumica.

Posebno papreno pitanje bilo je "Kojeg bi političara htjela vidjeti u Adamovu kostimu?". Iako isprva nije znala o čemu je točno riječ nakon što joj je voditelj pojasnio Hana je kao iz topa ispalila - Milana Bandića.

Glumica je otkrila i da nema ništa protiv seksa za jednu noć. "Meni je to mljac!", rekla je Hana.

Na što je još Hana morala odgovoriti pogledajte u prilogu IN Magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.