Što će reći Marta?

Hana bez zadrške oplela po ženama nogometaša: "Ništa niste napravile. Dakle, što ste vi?"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hana Hadžiavdagić Tabaković opet privlači pozornost. Nakon Lucije Lugomer na tapeti su joj se našle i žene nogometaša.

Hana Hadžiavdagić Tabaković svojim brutalno iskrenim izjavama s vremena na vrijeme podigne prašinu. Nedavno se tako "okomila" na Luciju Lugomer, a sada je oplela po ženama nogometaša. Govoreći sve većem broju razvoda na domaćoj sceni Hana je izjavila da postoji mogućnost da danas nema iskrene ljubavi. Svoju izjavu potkrijepila je i znakovitim primjerom.

 

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hanahadziavdagic) on

Pogledaj i ovo Hana Hadžiavdagić Tabaković nezadovoljna je Hana Hadžiavdagić okomila se na Tonyja Cetinskog, evo što joj je točno zasmetalo: "Pored živućih legendi ti zoveš nekoga sa strane''

"Danas imate masu žena u Hrvatskoj koje nisu ništa napravile u svom životu osim što su se bogato i poznato udale. One su žene od... Dakle što ste vi? Ništa nisu napravile u svom životu niti se možete staviti neku titulu pored njih nego supruga nogometaša. Ako je to titula ja bih se zapitala stvarno", izjavila je Hana za DNEVNIK.hr.

I sama se često nađe u društvu takvih žena, a s jednom od njih, sudeći prema Instagramu, veže je veliko prijateljstvo. Pitamo se stoga što će supruga Juniora Fernandesa reći na ovo? Jer Marta Fernandes definitivno odgovara opisu osobe koje Hana spominje.

 

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hanahadziavdagic) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene