Pjevačica Halsey poznata je po dugim vitkim nogama, no sada je odlučila uskočiti u bikini i pokazati cijelo tijelo.

Galerija


Halsey, poznata američka pjevačica, gotovo je jednako slavna zbog svojih glazbenih hitova kao i zbog svoje nevjerojatne linije kojom izaziva divljenje obožavatelja. Obično svoje duge vitke noge pokazuje u svakoj prilici koja joj se pruži, no ovog je puta odlučila izmamiti uzdahe oba spola svojom pojavom u malom bikiniju. 

Vezani članci Lourdes Leon Nove fotografije s plaže otkrile svu njezinu ženstvenost, koja često ostaje u sjeni čudnog i buntovnog ponašanja Povratak bikinija Objavile vruće prizore s južne hemisfere, svi bi ih rado posjetili

Ljepotica je trenutno na odmoru sa svojim dečkom Evanom Petersom, a par uživa u morskim radostima u Kaliforniji, pa su ih paparazzi snimili kako se zabavljaju na jahti i jet skijevima. Tom je prilikom pjevačica na sebi imala tek maleni bikini cvjetnog uzorka koji je otkrio njezino utegnuto i utrenirano tijelo. 

Mikro gaćice nisu mogle sakriti Halseyinu guzu, pa je upravo ona plijenila najviše pozornosti. Par uopće nije smetalo što ih fotografiraju, već su se samo prepustili svojim aktivnostima bez da su obraćali pažnju na paparazze. 

Inače, prije Evana, Halsey je ljubila repera G-Eazyja. Par je prekidao nekoliko puta, a nakon konačnog prekida optužbe su pljuštale sa svih strana. Halsey je bivšem dečku posvetila i veliki hit "Without Me", u kojem je objasnila kako su problem bili njegovi "demoni" te varanje.

Severinina najnovija objava raznježila tisuće njezinih obožavatelja: "Hvala ljubavi i hvala Bogu"