Hororci milenija

VIDEO Užas, strah, kletva... zbog ovih scena ne želite biti sami doma!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Noć vještica u nekim se krajevima slavi više, negdje manje, no ako vam treba doza straha u ove dane onda se sklupčajte ispred TV-a – preporučamo neko društvo za vrištanje!

Horor filmovi imaju dugu povijest, a izgleda kako i danas publika traži sadržaj koji će ih preplašiti. Nećemo se prisjećati starih filmova poput 'Egzorcista', već smo pobrojali moderne horor klasike.

Pogledaj i ovo showbuzz velika tragedija Priča koja se veže uz njenu smrt je sablasna, a imala je samo 12 godina kada je iznenada preminula

Samo vas upozoravamo – nije za kukavice! Cijelu listu od 17 najstrašnijih hororaca novog milenijuma provjerite na Yahoo Movies.

FOTO Djevojčica koja je prestravila svijet danas izgleda OVAKO!

1.    The Orphanage, 2007. (Sirotište)

Riječ je u Lauri koja je svoje najranije djetinjstvo provela u sirotištu u koje se vraća kao odrasla udana žena i majka, te otvara dom za hendikepiranu djecu. No, atmosfera nekada zgodnog mjesta se potpuno promijenila, a njezin 7-godišnji sin Simon uskoro će steći nekoliko izmišljenih prijatelja koji će ga strašiti svojim pričama.

2.    The Devil's Backbone, 2001.

Meksički horor film producirao je Pedro Almodovar, a radnja je smještena u Španjolsku 1939. za vrijeme Španjolskog građanskog rata. To je drama za odrasle sa zastrašujućim elementima horora.

3.    The Ring, 2002. (Krug)

Odličan horor 'Krug' redatelja Gorea Verbinskog remake je istoimenoga velikog japanskog hita s Naomi Watts u glavnoj ulozi. Nelagodna atmosfera filma kao da s ekrana silazi u prostor u kojem ga gledate, a priča o ukletoj videosnimci će vas u najmanju ruku naježiti! 

4.    The Descent, 2005. (Špilja užasa)

Nekoliko prijateljica, kako bi se maknulo od vreve brzoga života odluči se upustiti u avanturu istraživanja još neistraženih špilja u planinama udaljenim i nekoliko dana vožnje od glavnoga grada. Sve je idilično, dok sama avantura i ekspedicija ne krene krivim tokom.

5.    Paranormal Activity, 2007.

Nakon što se Katie (Katie Featherston) i Micah (Micah Sloat), mladi par iz srednje klase, preseli u ono što izgleda kao tipična kuća iz predgrađa, postaju sve više uznemireni prisutnošću koja može i ne mora biti demonska, ali je svakako najviše aktivna usred noći.

Koji od ovih hororaca vam je najstrašniji?

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene