Radi se o Halle Berry koja ima, vjerovali ili ne, 52 godine te je majka dvoje djece.

Galerija


Holivudska glumica nikada nije izgledala bolje.

Vezani članci Taylor Swift i Tom Hiddleston (Foto: Profimedia) Zbog ove su mu se veze i natpisa na majici javno rugali, pa glumac paranoično skriva novu curu Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) On joj je vratio vjeru u ljubav nakon što je bivšeg morala ostaviti zbog njegove opsjednutosti kontroverznom vjerom

Radi se o Halle Berry koja ima, vjerovali ili ne, 52 godine te je majka dvoje djece.

Unatoč uspješnoj karijeri i majčinskim obavezama, glumica baš uvijek pronalazi vremena za vježbanje s privatnim trenerom te vodi itekako računa o zdravoj prehrani, pa njezin fantastičan izgled i u šestom desetljeću nimalo ne čudi.

A da se nikada nije bolje osjećala u vlastitoj koži, dokazuju i njezini profili na društvenim mrežama, gdje u posljednje vrijeme inzistira na nešto izazovnijim fotografijama.

Tako je nedavno podijelila fotografiju na kojoj joj se ne vidi lice, već samo grudi i čvrsti trbuh, a mnogi obožavatelji komentirali su kako ju ne bi odmah prepoznali da ju nije sama objavila zbog nešto svjetlije kose. Ipak, glumica je dobila pregršt komplimenata na račun izgleda.

Podsjetimo, prelijepa glumica dosad je bila u tri braka, no niti jedan nije potrajao duže od 4 godine. S posljednjim suprugom, kolegom Olivierom Martinezom ima sina, dok s bivšim dečkom, modelom Gabrielom Aubryjem ima kćer.

Također, glumica je često iskreno pričala o nasilju od strane jednog od partnera, zbog čega slabije čuje na jedno uho, a ne zna se je li tko trenutno uspio osvojiti njezino srce. Ipak, vjerujemo kako se mnogi muškarci bore za njega.

Koliko Halle dobro izgleda, uvjerite se u našoj galeriji.

Ecija Ivušić: "Kad sam prekidala s bivšim prije 4 godine, čula sam jednu rečenicu koje se uvijek sjetim"