Ničeg se ne srami

Nije izdržala: I ona se odazvala hit-izazovu pa pozirala gola s jastukom u 54. godini

Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Halle Berry (Foto: Instagram) Halle Berry (Foto: Instagram) +0 Halle Berry (Foto: Profimedia) Galerija

Halle Berry odgovorila je na popularni izazov koji se širi Instagramom i oduševila vjerne obožavatelje.

Američka glumica i zvijezda filma "Žena mačka" Halle Berry jedna je od onih zvijezdi koje nemaju problema s pokazivanjem razgolićenog tijela i ne srami se pokazati svoje bujne obline bez viška odjeće, pa njezin najnoviji potez na društvenim mrežama zapravo i nije veliko iznenađenje za njezine fanove.

Pogledaj i ovo Halle Berry - 1 Kakav par! Slavna glumica plijenila je pažnju u kratkoj haljini, a mnogi nisu mogli skinuti pogled s njenog novog supruga

Naime, 53-godišnja Halle na Instagramu je objavila je fotografiju na kojoj pozira gola, dok joj strateška mjesta prekriva crni jastuk, čime je zapravo odgovorila na popularni izazov koji se širi tom društvenom mrežom.

"Već ste znali da me nećete moći držati dalje od ovog izazova", napisala je glumica uz objavljenu fotografiju na kojoj pozira u svom vrtu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Očekivano, nije trebalo proći puno vremena da joj se oduševljeni obožavatelji jave u komentarima, a na njezin se račun našalio i DJ D-Nice.

"A zato nisam mogao pronaći svoj jastuk", napisao joj je u komentarima, na što mu je ona napisala da primjećuje kako je raspoložen za šalu.

"Čovječe, volim te", "Pomislila sam da je to prava haljina", "Oborila si s nogu", "Okreni se, molim te", "Sljedeći put uzmi manji jastuk", "Kada izgledaš tako dobro, nije važno staviš na sebe", "Pobijedila si", poručili su joj fanovi. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene