veliki uspjeh

Halimin put' osvojio Nagradu publike na SEEfestu u Los Angelesu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Film Halimin put u režiji Antona A. Ostojića osvojio je Nagradu publike na 8. SEEfestu (South East European Film Festival) koji se održavao od 2. do 6. svibnja u Los Angelesu.

Halimin put publika je ocijenila s 4.9, što je najviša ocjena u povijesti festivala. U programu posvećenom filmovima iz zemalja Jugoistočne Europe sudjelovalo je 40-ak dugometražnih i kratkometražnih filmova iz 20 zemalja.

Pogledaj i ovo Danijela Martinović Zaslužila je! Danijela Martinović plijenila poglede u raskošnoj haljini, a večer je začinila primitkom nagrade

Nagrada publike za Halimin put već je 13. koju je ovaj film osvojio nakon svoje premijere na Festivalu igranog filma u Puli. Intervju koji je Arsen A. Ostojić dao povodom američke premijere filma The Hollywood Reporteru.

>> Glamur na hrvatski način: Glumice u ženstvenim izdanjima za premijeru Haliminog puta

SEEfest se održava od 2002. godine, a kroz svoje festivalsko izdanje kao i kroz projekcije koje organizira tijekom čitave godine promovira kulturnu raznolikost Jugoistočne Europe. U programu KIOSK posvećenom kratkometražnom filmu ove su godine prikazani Muški film Nebojše Slijepćevića i Prva dama Dubrave Barbare Vekarić. Također, SEEFest organizira i konferencije, filmske retrospektive, a funkcionira kao mjesto susreta za filmske profesionalce.

Halimin put nastao je u produkciji Arkadene Zagreb i u koprodukciji s Hrvatskom radiotelevizijom, Studijem Arkadena iz Slovenije i FIST Produkcijom iz Bosne i Hercegovine, a sufinanciran je sredstvima Hrvatskog audiovizualnog centra.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene