Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Halid Bešlić uskoro priprema veliki koncert u zagrebačkoj Areni, a njegova posebna gošća bit će i zvijezda Stelle Sementa Rajhard.


Legendarnog Halida Bešlića u studiju su pozdravile Alka Vuica i Sementa Rajhard, Sejo Sexon... 'Strašno sam uzbuđena, ali nemam tremu nego jedva čekam', rekla je zvijezda ‘Stelle’ Sementa koju je Halid pozvao i na svoj koncert u Čakovcu 15. ožujka.

Halid Bešlić i Sementa Rajhard opet zapjevali 'Čaroliju'

Vezani članci Royal Blood Jedan od najpopularnijih britanskih rock sastava novije generacije stiže na INmusic festival sljedeće godine Davor Križić Experiment Jazz.hr unatoč preprekama u velikom stilu proslavio veliki, 30. rođendan i zaključio bogatu sezonu!

Najdojmljiviji trenutak emisije bio je kad je Halid nazvao djevojčicu Martu koja boluje od raka. Čuvši kako se Marta raduje što će doći na koncert i kako ga pozdravljaju sva bolesna djeca iz Klaićeve bolnice, legendarni pjevač nije mogao sakriti suze. 'Halid je velika duša. Žao mi je što to mnogi zloubotrebljavaju, jer ne zna reći ne, ali jedva čekam da mu pukne film', rekao je Tarik.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook