Kakav kralj!

Halid zvijezda pekarnice: Došao kupiti kruh pa zapjevao svoj veliki hit, zaposlenici ga snimili!

Halid Bešlić Halid Bešlić PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Halid Bešlić Halid i Sejda Bešlić (Foto: Dnevnik.hr) Neno Belan, Halid Bešlić, Željko Joksimović Halid Bešlić (Foto: Goran Stanzl/PISXELL) +0 Halid Bešlić (FOTO: Ivica Galovic/PIXSELL) Galerija

Halid Bešlić zapjevao je svoj legendarni hit "Romanija" u jednoj pekarnici, a snimka se u vrlo kratkom vremenu proširila društvenim mrežama.

Iako su pjevačima diljem svijeta otkazani koncerti i nastupi, dio njih koristi svaku priliku da oraspoloži i razveseli svoje obožavatelje, a među njima je legendarni bosanskohercegovački pjevač Halid Bešlić.

Pogledaj i ovo Halid Bešlić rijetko je u javnosti Halid Bešlić suprugu je upoznao na početku karijere, vjenčali su se u trošnoj zgradi, a ona mu je svih ovih godina podrška iz sjene

Naime, na društvenim se mrežama počela širiti snimka koja prikazuje Halida u jednoj pekarni dok pjeva svoj hit "Romanija", kojim je razveselio njezine zaposlenike.

"Svaka čast", sa smiješkom su mu poručili nakon što je zapjevao.

Video možete pogledati ovdje.

A na društvenim mrežama njegov su potez također svi pohvalili.

"Bravo, majstore", "Zdrav i živ bio sto godina", "Koja veličina", "Bravo, ljudino, bravo, umjetniku i prije svega pjevaču", "Svi u pekaru, "Ne daj se, legendo", "Hvala vam od srca", "Kakav kralj", "E, to nam fali", "Svaka čast, Care, treba te čuvati. Čuvaj se jer su nas velike legende već napustile. Želim ti još uspješnih koncerata da razveseliš nas male ljude. Veseljak bio i ostao, živio", "Naježih se", "Halid gospodin", samo su neki od stotine komentara na društvenim mrežama.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene