Halid Bešlić zapjevao je svoj legendarni hit "Romanija" u jednoj pekarnici, a snimka se u vrlo kratkom vremenu proširila društvenim mrežama.

Galerija


Iako su pjevačima diljem svijeta otkazani koncerti i nastupi, dio njih koristi svaku priliku da oraspoloži i razveseli svoje obožavatelje, a među njima je legendarni bosanskohercegovački pjevač Halid Bešlić.

Vezani članci Halid Bešlić (Foto: Damir Spehar/PIXSELL) Prije 10 godina napunio je dvije arene po 25 tisuća ljudi: "Nudili su da održim i treći koncert, ali nisam htio" Halid Bešlić (Foto: Goran Stanzl/PISXELL) Halid Bešlić slavi rođendan i poziva na zajednički tulum i spektakl u Čakovcu!

Naime, na društvenim se mrežama počela širiti snimka koja prikazuje Halida u jednoj pekarni dok pjeva svoj hit "Romanija", kojim je razveselio njezine zaposlenike.

"Svaka čast", sa smiješkom su mu poručili nakon što je zapjevao.

Video možete pogledati ovdje.

A na društvenim mrežama njegov su potez također svi pohvalili.

"Bravo, majstore", "Zdrav i živ bio sto godina", "Koja veličina", "Bravo, ljudino, bravo, umjetniku i prije svega pjevaču", "Svi u pekaru, "Ne daj se, legendo", "Hvala vam od srca", "Kakav kralj", "E, to nam fali", "Svaka čast, Care, treba te čuvati. Čuvaj se jer su nas velike legende već napustile. Želim ti još uspješnih koncerata da razveseliš nas male ljude. Veseljak bio i ostao, živio", "Naježih se", "Halid gospodin", samo su neki od stotine komentara na društvenim mrežama.

Prije 16 godina snimila je vruću naslovnicu Playboya, ali mnogi se slažu da danas u 50. godini izgleda bolje nego tad