Tri legende

Ako ste se pitali kako dobiti trojicu najvećih regionalnih glazbenika na istom mjestu, mi imamo odgovor!

Neno Belan, Halid Bešlić, Željko Joksimović (Foto: Screenshot) Neno Belan, Halid Bešlić, Željko Joksimović (Foto: Screenshot) Screenshot 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neno Belan, Halid Bešlić, Željko Joksimović (Foto: Screenshot) Željko Joksimović (Foto: Screenshot) +0 Neno Belan (Foto: Screenshot) Galerija

Ne postoji ništa što muškarce spaja brže od najdražeg im pića, zato su Halid Bešlić, Željko Joksimović i Neno Belan rado pristali biti glavnim akterima nove kampanje slovenskog piva Laško

Tri legende regionalne glazbene scene našle su se na istom mjestu. Halid Bešlić, Neno Belan i Željko Joksimović prvi put su zajedno provodili vrijeme u Ljubljani.

Pogledaj i ovo Halid Bešlić u Areni Varaždin - 2 Kralj narodne glazbe Arenom Varaždin odjekivao je sevdah, Halid Bešlić karijeru dugu 40 godina pretočio u jednu večer

A kako dobiti trojicu najvećih regionalnih glazbenika na istom mjestu? Pa vrlo jednostavno - spomenite pivo. Ne postoji ništa što muškarce spaja brže od najdražeg im pića. Zato su sva trojica rado pristala biti glavnim akterima nove kampanje slovenskog piva Laško, snimane u Ljubljani. A bila je to i dobra prilika za kvalitetno druženje.

''Halid i ja smo se češće viđali, ali sam toliko vremena patio da upoznam Nenu Belana i da mu kažem pa čovječe ja sve tvoje pjesme volim, slušam, kod kuće, kada se odmaram i vrlo su optimistične, lijepe i on je jako talentiran čovjek, a i Halidove naravno volim slušati ali i raditi'', otkrio nam je Željko.

''Meni je super u ovom društvu, svi smo jako spontani, prirodni, opušteni, družimo se, radimo posao dobar i odlično nam je'', kaže Neno.

Iako su iza kamera veliki obožavatelji jedni drugih, u ovoj priči Laškog, gorljivi su konkurenti. Njih trojica odluče se natjecati za jedino preostalo pivo kroz izazov - svatko u onome po čemu ga publika najbolje zna - njihovim glazbenim talentima.

''Mogu li proći muška druženja bez pive? Teško. Mogu po danu ali navečer nikako'', složili su se Neno i Halid.

Ova regionalna kampanja bit će interaktivna, a o pobjedniku će odlučiti obožavatelji, i to na način da na internetskoj stranici mogu zapljeskati, odnosno dati glas za svojeg favorita. Iako ih zasad zajedno možemo vidjeti samo u reklami, kako bi to tek izgledalo da se nađu na pozornici.

''To bi bio lom. Dođite 15. jula na jedan performans koji organizira Laško i vidjet ćete'', pozivaju Halid i Željko.

Upravo će u srpnju biti održano veliko finale i proglašenje pobjednika izazova, a mi smo sigurni da, tko god od njih trojice pobjedio, zajednički nastup bit će večer za pamćenje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene