Hailey Bieber u šljokičastoj minijaturnoj haljini pokazala je svoju sjajnu figuru i duge vitke noge te je zablistala u publici na modnoj reviji u Parizu.

Galerija


Supruga popularnog pjevača Justina Biebera trenutačno je jedna od najtraženijih manekenki u modnoj industriji, a na modnoj reviji Saint Laurenta u Parizu u utorak svi su pogledi bili usmjereni upravo u nju.

Vezani članci Hailey Bieber Jer manje je više: Vruće hlačice i samo grudnjak ispod sakoa njezina su dobitna kombinacija Hailey Bieber Naživcirala se? U vrućim hlačicama i minijaturnom topu plijenila pažnju, pa pokazala svoju nekulturnu stranu

Hailey Bieber u šljokičastoj minijaturnoj haljini pokazala je svoju sjajnu figuru i duge vitke noge te je zablistala u publici na modnoj reviji.

Daily Mail javlja kako je najbolja prijateljica Kendall Jenner nedavno ispričala i da je natjerala svog supruga da ne jede više brzu hranu, a on se zbog zdravijeg života puno bolje osjeća.

Priznala je i da joj se ten pogoršao jer je prije dvije godine počela piti kontracepcijske pilule. "Snašla sam se, ali mislim da svi imamo problema s kožom s vremena na vrijeme", zaključila je Hailey.

Možete li vjerovati da ona ima 66 godina? Zvali su je najseksi ženom svijeta, a i danas oduzima dah