zasjenila sve

Ljepša polovica slavnog bračnog para zablistala u minijaturnoj haljini i pokazala duge vitke noge

Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Instagram) Galerija

Hailey Bieber u šljokičastoj minijaturnoj haljini pokazala je svoju sjajnu figuru i duge vitke noge te je zablistala u publici na modnoj reviji u Parizu.

Supruga popularnog pjevača Justina Biebera trenutačno je jedna od najtraženijih manekenki u modnoj industriji, a na modnoj reviji Saint Laurenta u Parizu u utorak svi su pogledi bili usmjereni upravo u nju.

Pogledaj i ovo Hailey Bieber - 2 Kakve noge! Godinama je trpjela zle komentare zbog poznatog supruga, a sada u inat svemu izgleda bolje nego ikad!

Hailey Bieber u šljokičastoj minijaturnoj haljini pokazala je svoju sjajnu figuru i duge vitke noge te je zablistala u publici na modnoj reviji.

Daily Mail javlja kako je najbolja prijateljica Kendall Jenner nedavno ispričala i da je natjerala svog supruga da ne jede više brzu hranu, a on se zbog zdravijeg života puno bolje osjeća.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank you @ysl @anthonyvaccarello 🖤

A post shared by Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) on

Priznala je i da joj se ten pogoršao jer je prije dvije godine počela piti kontracepcijske pilule. "Snašla sam se, ali mislim da svi imamo problema s kožom s vremena na vrijeme", zaključila je Hailey.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +1 Christie Brinkley (Foto: AFP) Celebrity Možete li vjerovati da ona ima 66 godina? Zvali su je najseksi ženom svijeta, a i danas oduzima dah

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene