23-godišnja Hailey Bieber poznata je kao Instagram model, ali i supruga Justina Biebera.

Galerija


Instagram model i supruga Justina Biebera, Hailey Baldwin Bieber, dodatno je užarila vrući Miami.

Vezani članci Justin i Hailey Bieber (Foto: Instagram) Ljepotica se udala dva puta u godinu dana, a sada je objavila i dosad neviđene fotke vjenčanice Hailey Bieber (Foto: Profimedia) Prvi put se vjenčala u tajnosti i sve iznenadila, a sada ludim partijima najavljuje obnovu zavjeta

23-godišnja Hailey Bieber posljednjih se dana nalazi u Miamiju, gdje snima sportski editorijal za potrebe kojeg se skinula u nekoliko badića.

Zanosna plavuša pritom je mamila uzdahe svih prisutnih svojim besprijekornim tijelom, no u jednom trenutku u žutom jednodijelnom badiću koji je nosila učinilo se kao da se nazire trudnički trbuh.

Kada je spazila paparazze, Hailey je simbolično stavila ruku na taj dio, pa nije dugo trebalo da se obožavatelji zapitaju stiže li mladom paru prinova.

Ipak, radilo se samo o krivom kutu ili nelaskavom odjevnom komadu jer nakon što je uskočila u minijaturni crni bikini, trbuščića više nije bilo.

S njom je na snimanju bio i mnogo slavniji suprug, kojem je pobjegla u zagrljaj čim je ono završilo, pa se čini kako paru u braku doista cvjetaju ruže, iako je malo tko vjerovao u njih.