Mario Roth
Mario Roth

Nakon hitova "Još fališ", "Da sam ja on", "Život je raj", "Merak", "Marija" i mnogih drugih, popularni Slavonci doslovno rasturaju na terenu, a predstavljaju i novu pjesmu ''Bol''.


U novoj pjesmi "Bol" popularni Osječani u videospotu za novu pjesmu pokazali su sve čari, ali i ljubavnu bol romantičnog Pariza.

Vezani članci Antonija Šola i Mario Roth Antonija Šola o Mariju Rothu: "Zaljubljena sam! Osjetila se kemija u zraku" Mario Roth Grupa Vigor obišla mjesta poharana požarom u Australiji: "Ovo iskustvo ćemo dugo pamtiti"

Uspješni slavonski glazbenici spot su snimali početkom mjeseca u francuskoj metropoli, ne mogavši ni zamisliti u kakvom će nogometnom srazu samo dva tjedna kasnije biti cijela nacija. Sada se kao strastveni navijači mogu pohvaliti da su u svom novom, atraktivnom spotu uspjeli spojiti najbolje od hrvatske glazbe i francuske ljepote.

Pjevač benda Mario Roth slikovito je i opisao svoje osjećaje promovirajući novu pjesmu.

''Kad smo u finalu izgubili od Francuza, netko iz benda, ne sjećam se više tko, predložio je da ovaj spot bacimo u smeće i snimimo sve ispočetka negdje drugdje. Ali ova pjesma je premoćna i nikome nije na pamet palo išta mijenjati već iduće jutro. Sad svatko može barem reći da je grupa Vigor istresla svu svoju bol u centru Pariza. Kad pogledate našu dosadašnju glazbenu priču, znate da smo se od početka trudili spojiti najbolje što imamo i izboriti se da publika nas i naš rad zavoli upravo ovakve kakvi jesmo; pomalo blesavi, ali iskreni i zabavni'', kaže pjevač popularnog benda.
Uostalom, ova pjesma grupe Vigor bit će zapamćena po svojim opjevanim ljubavnim stihovima koje je upravo Mario napisao za mnoge zaljubljene koji i tako najintimniji govor srca često izgovaraju u već opjevanom gradu ljubavi.

Nakon hitova "Još fališ", "Da sam ja on", "Život je raj", "Merak", "Marija" i mnogih drugih, popularni Slavonci doslovno rasturaju na terenu. U ova ljetna dva mjeseca imaju čak 45 koncerata diljem Hrvatske i Slovenije, a njihovi obožavatelji navikli su da Vigor nikad ne razočara i da na njihovim nastupima uvijek dođu na svoje mjesto neponovljive zabave.