Svaka joj čast!

Kakav povratak! Sa 70 godina pistom prošetala u kombinaciji koju se i većina njezinih mladih kolegica boji obući

Grace Jones (Foto: Profimedia) Grace Jones (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Grace Jones (Foto: Profimedia) Grace Jones (Foto: Profimedia) Grace Jones (Foto: Profimedia) Grace Jones (Foto: Instagram) Grace Jones (Foto: Instagram) Grace Jones (Foto: Getty Images) Grace Jones (Foto: Getty Images) Grace Jones (Foto: Getty Images) +0 Grace Jones (Foto: Getty Images) Galerija

Grace Jones u velikom se stilu vratila na modne piste.

Slavna manekenka Grace Jones s punih 70 godina ukrala je show i oduševila sve prisutne na modnoj reviji Tommyja Hilfigera održanoj u Parizu.

Pogledaj i ovo Cindy Bruna na Neymarovu rođendanu (Foto: Profimedia) Njezino vrijeme tek dolazi Svi su samo nju gledali: Tko je ljepotica koja je plijenila pažnju na proslavi rođendana slavnog nogometaša?

Grace je postala slavna 70-ih godina kao jedna od najuspješnijih tamnoputih modela, a kasnije je započela i glazbenu karijeru.

Na Hilfigerovoj modnoj reviji vratila se u velikom stilu, odavši počast upravo zlatnim 70-im u izazovnoj modnoj kombinaciji koju se ne bi usudio obući bilo tko.

Grace je zablistala je u zlatnom bodiju i pokazala zavidnu liniju za svoje godine. Njezin izlazak zapalio je atmosferu na reviju, a publika ju je pozdravila glasnim ovacijama i pljeskom.

U prvim redovima reviju su između ostalih pratili ugledni modni novinar Derek Blasberg i vozač Formule 1 Lewis Hamilton kojih se Graceina šetnja modnom pistom toliko dojmila da su je odmah podijelili i na svojim profilima na Instagramu. 

Grace su se na modnoj pisti pridružile i mlađe kolegice uključujuči slavne Jourdan Dunn i Winnie Harlow, no ipak, Grace je bila apsolutna zvijezda večeri.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Slavlje kod Ivana Rakitića (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri (Foto: Instagram) +7 Raquel Mauri (Foto: Instagram) Celebrity Slavlje kod Rakitića: Lijepa Raquel pokazala dio atmosfere nakon velika suprugova uspjeha

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) +7 Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Celebrity Od prisnih večera do Oscar izvedbe: Sve ovo su dokazi da je Lady Gaga luda za Bradleyem Cooperom?

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie i Sarie Kessler (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) Margot Robbie (Foto: Profimedia) +8 Margot Robbie (Foto: Profimedia) Celebrity Ovako se to radi u Hollywoodu: Iskeširala 2,5 milijuna dolara za nove domove majci i sestri

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene