Gordon Ramsey je na profilu na Instagramu pokazao isklesano tijelo.

Galerija


Nagrađivani britanski chef Gordon Ramsay proslavio se kulinarskim umijećem i sočnim psovkama koje koristi u svom televizijskim showu, a ovih se dana na društvenim mrežama odlučio pohvaliti top formom i isklesanim tijelom.

Vezani članci Minnie Driver (Foto: Profimedia) Nitko ne može vjerovati da ima 49 godina: Prošetala u seksi badiću i pokazala tetovažu na guzi Sylvester Stallone (Foto: Profimedia) I 37 godina nakon što je postao Rambo ima torzo koji baš nikog ne ostavlja ravnodušnim

52-godišnji Gordon na svom je profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj pozira odjevene samo u kratke hlače kako bi poželio sreću svim sudionicima triatlona "Ironman" koji se smatra jednim od najzahtjevnijih na svijetu, na kojem je i sam bio odlučio sudjelovati.

"Želim svim sportašima sve najbolje, prelazak ciljne linije za mene je bio jedan od najuzbudljivijih osjećaja ikada", napisao je Gordon uz razgolićenu fotografiju.

Sudeći po komentarima fotka se mnogima svidjela.

"Goriš Gordone", "Kakvo tijelo imaš", "Tako treba, izgledaš sjajno", "Moćan si", poručili su mu pratitelji.

Slavni Britanac u travnju je dobio peto dijete, sina Oscara koje mu je rodila 45-godišnja supruga Tana, a i sam je bio prisutan na rođenju i to prvi put.

"Tana me nije željela vidjeti na prijašnjim porođajima, rekla mi je da ne želi da ju vidim u tom stanju. Ali ovog puta sam se apsolutno prestravio. Srušio sam se, doslovno sam pao na pod", priznao je Gordon.

Osim Oscara par ima 21-godišnju kći Megan, 19-godišnje blizance Holly i Jacka i 17-godišnju kći Matildu.