Nikog nije prepoznavao

SAM I ZABORAVLJEN "Rene" bolovao od demencije: "Bio je usamljen do kraja"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kakva tuga. Gorden Kaye u tajnosti se dvije godine borio s demencijom. Umro je uslijed otkazivanja bubrega, u domu za starije i nemoćne.

Zvijezda serije "Allo, Allo", Gorden Kaye, u tajnosti se dvije godine borio s demencijom, piše Daily Mail. Nakon što je legendarni glumac preminuo, izlaze detalji o posljednjim godinama njegovog života. Navodno zbog bolesti nije mogao prepoznati ni članove vlastite obitelji. Slavni Rene iz kultne serije "Allo, Allo" izdahnuo je u domu za starije i nemoćne nakon što su mu otkazali bubrezi. Suprug Kayeove rođakinje Sheile, Raymound Shuttleworth, otkrio je kako nije bilo šanse da se Kaye oporavi.

"Prije dvije godine dijagnosticirana mu je demencija i više nas nije prepoznavao. Govorio je besmislice. Nije mogao ni sebe prepoznati. Nije imao braće i sestara, samo nekoliko rođaka. Nikad se nije ženio, bio je usamljen do kraja. To je jako tužno", ispričao je Raymound. Dodao je da je Gorden bio briljantan glumac i genij komedije, koji je mnogima donio radost.

"Oduvijek je cijenio svoje obožavatelje i nikad nije odbio potpisati autogram ili se slikati s njima. Posljednjih godina rijetko tko ga je posjećivao. Kao da su svi zaboravili na njega. Moja supruga i ja dolazili smo kad god smo mogli. Možda su ga kolege zaboravile, ali mi, njegova obitelj, i njegovi fanovi, uvijek ćemo ga se sjećati", zaključio je Raymound.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene