Gordan Jandroković došao je sa suprugom Sonjom u katedralu.

Galerija


Predsjednik Sabora Gordan Jandroković došao je misno slavlje u zagrebačku katedralu. Misnu je predvodio kardinal Josip Bozanić, a osim Jandrokovića bila je tu još cijela svita iz hrvatskog političkog vrha.

Vezani članci Andrej Plenković (Foto: Dnevnik.hr) Plenković o aferi WhatsApp: "Žao mi je što nisam ranije znao za to, ali sada će nadležne stranačke organizacije poduzeti mjere'' Gordan i Sonja Jandroković (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Gordan Jandroković prošetao špicom sa suprugom u izdanju u kojem ga gotovo nikad ne viđamo

Ipak, mnogima je za oko zapela gospođa Sonja, supruga aktualnog predsjednika Sabora.

Sonja Jandroković imala je crni kaput, crvene hlače te plavu maramu oko vrata, no svojim decentnim odijevanjem mnogima je zapela za oko unatoč tome što je na prvu izgledala neprimjetno.

Inače, Sonja je liječnica i majka troje djece, a malo tko zna da je rođena u Pekingu, a dio života provela je i u Bugarskoj jer je bila dijete diplomata.

Na misnom slavlju s desne ju je strane čuvao njezin suprug Gordan, no s lijeve strane sjedio je njegov stranački kolega Željko Reiner. Tako su Sonju s obje strane čuvali predsjednici Sabora, sadašnji i bivši.

Slavni Srbin ušao u katoličku crkvu i iznenadio brojne vjernike: ''Ljudi vas doživljavaju kao drskog''

Je li ova žena objavila najprovokativniju božićnu fotku? Ona je samo željela počastiti fanove

Svi su gledali u nju: Najmoćnija hrvatska odvjetnica zablistala u božićnom izdanju

Kako je Plenković usrećio jednu ženu: Poput svjetske zvijezde ispunio božićnu želju jednoj plavuši