Borba Giričekovih

Nataša ima pravo na pola od 11 milijuna kuna!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Borba Nataše Gulan za pravednu raspodjelu bračne i izvanbračne stečevine nakon razvoda od košarkaša Gordana Giričeka nakon 9 godina još uvijek traje.

Vrhovni sud RH donio je revizijsku presudu u slučaju proslavljenog košarkaša Gordana Giričeka kojom je srušio pravomoćnu presudu u predmetu u kojem njegova bivša supruga Nataša Gulan traži da se utvrdi kako ima pravo na pola od 11 milijuna kuna (5,5 milijuna kuna) stečenih u vrijeme zajedničkog života s Giričekom, a ne samo 595 tisuća kuna (102.500 dolara) stečenih u osam i pol mjeseci brka, koliko joj je dosuđeno, piše Večernji list.

Pogledaj i ovo Severina "Posebno vas molim…" Severinino pismo Vrhovnom sudu: "Poštovani dobri gospodine predsjedniče Dobroniću…"

Povijest veze Nataše i Gordana

U vezu su stupili 1997. godine. Zajedno su počeli živjeti 2001. godine, a vjenčali su se 2003. godine. 2004. im se rodila djevojčica, a razveli su se u kolovozu 2004. godine.

U parnici za podjelu bračne stečevine Nataša je tvrdila da je njihova zajednička bračna i izvanbračna stečevina oko 11 milijuna kuna. No, sud je odbio u obzir uzeti izvanbračnu stečevinu pa joj je dodijelio samo polovicu bračne - 102.500 dolara. Ova odluka je donesena 2007. godine na zagrebačkom Općinskom sudu. Natašina odvjetnica Dafinka Večerina žalila se Županijskom sudu no žalba 2010. godine nije prihvaćena.

Večerina je zatražila reviziju Vrhovnog suda koji je nakon tri godine zaključio da je revizija osnovana i da je drugostupanjski sud pogrešno primijenio materijalno pravo. Predmet je vraćen na ponovno suđenje.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene