Nije mu bilo lako

Goran Višnjić zarazio se koronom, evo što mu je od svega najteže palo: "Vraćam se u normalu, dugo mi je trebalo..."

In Magazin: Goran Višnjić - 7 In Magazin: Goran Višnjić - 7 In Magazin 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Goran Višnjić - 7 In Magazin: Goran Višnjić - 5 +0 Goran Višnjić Galerija

Goran Višnjić je putem društvenih mreža podijelio svoje iskustvo s koronom kojom se zarazio prije otprilike mjesec dana.

Naš proslavljeni glumac Goran Višnjić objavio je na svom profilu na Instagramu vijest da je prebolio koronu i otkrio kako se nosio s bolešću koja ga je snašla prije mjesec dana.

Pogledaj i ovo Nina Badrić kakva ekipa! Nina Badrić pohvalila se posjetom našeg proslavljenog glumca u čijem je društvu uživala na Hvaru: ''Tradicionalna fotografija''

"Hej ljudi, kakva je ova zima prema vama?. Nakon što sam se prije kojih mjesec dana zarazio koronom, konačno se vraćam u normalu. Zapravo mi je dosta dugo trebalo. Prvo je sve počelo kao gripa i nakon nekoliko dana u krevetu sam se osjećao bolje, ali umor... Osjećao sam ga gotovo dva tjedna. Bilo mi je dobro šetati, polako trčati, ali teretana... Imao sam osjećaj kao da nisam vježbao tri mjeseca. Pa, mislim da je to znak da ponovno moram krenuti. Nadam se da ste dobro! Brinite za sebe, svoje obitelji i čuvajte se. Pozdrav iz sunčanog Cornwalla", napisao je Goran uz fotografiju koju je objavio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic)

"Super slika, želim ti da se što prije vratiš u normalu nakon covida", "O bože grozote. Što brži i potpuniji oporavak želim", "Šaljemo ti zagrljaje iz Italije", "Drago mi je da si dobro, molim te, čuvaj se", "Dr. Kovač zna kako se izliječiti, a Spartacus će razvaliti u teretani. Sretno", "Drago mi je što te vidim, nedostajao si", "Žao mi je što si se zarazio, ali drago mi je da si bolje", dio je komentara podrške koje je dobio od svojih obožavatelja.

Goran se inače prije prije nekoliko godina iz SAD-a preselio u Veliku Britaniju gdje je nastavio uspješnu glumačku karijeru, a jedan od razloga selidbe je i taj da bude što bliže obitelji u rodnoj mu Hrvatskoj koju često posjećuje.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Anna Kournikova (Foto: Instagram) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (Foto: Profimedia) Enrique Iglesias i Anna Kournikova (Foto: Getty Images) Enrique Iglesias, Anna Kournikova (FOTO: Getty) +1 Enrique Iglesias (Foto: Getty Images) Nekad i sad Prošlo je 20 godina od fatalnog poljupca pred kamerama koji im je promijenio život, odonda se o njima svašta šuškalo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene