Glumac je razveselio brojne obožavatelje ovim potezom.


Goran Višnjić trenutno radi na novom filmu ''General'', a kako izgleda scena iz filma Antuna Vrdoljaka glumac je pokazao na svom Instagram profilu. Objavio je kratki video isječak u kojem se pojavljuju glumci, Tarik Filipović i Boris Svrtan. ''Ovo je samo mali dio materijala sa snimanja. Samo za vas'', napisao je Goran.

 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic) on

Vezani članci Otvorenje 66. Pula Film Festivala (Foto: Duško Marušić/Pixsell) Napokon prikazan film o generalu Gotovini, premijera kasnila dva sata pa se publika razbjesnila Slika nije dostupna ''Otkako su Feničani izmislili novce to se i tako rješava''

Obožavatelji iz cijelog svijeta su mu zahvalili što je objavio ovaj djelić filma. ''Svaka čast'', ''Jedva čekamo da vidimo to remek djelo'', ''Jedva čekam'', komentirali su uzbuđeni fanovi. Na filmu 'General' radi stotinu glumaca, a film se snima na više lokacija. Nakon što se prva klapa igranoga filma ''General'', priče o životnome i ratnome putu hrvatskoga generala Ante Gotovine snimala kod Svetoga Roka u blizini Lovinca, filmska ekipa je posljednji put uočena kod Zadra.