Goran Bregović sa suprugom Dženanom rijetko se pojavljuje u javnosti, a njihova ljubav traje već tri desetljeća!

Galerija Goran Bregović - 3 Goran Bregović - 4 Goran Bregović - 3 +10 Goran Bregović - 2

Jedan od najpoznatijih glazbenika regije i član glazbene grupe ''Bijelo dugme'' Goran Bregović rijetko pokazuje svoju obitelj u javnosti, a supruga s kojom je u braku već 30 godina ne voli svjetla reflektora pa ju ne možemo vidjeti ni na svečanim događanjima.

Vezani članci Cameron, Kirk i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Bio je veliki prijatelj s Titom, u Sarajevu su mu podvalili najskuplje ćevape, a ostao je i bez 100 tisuća dolara Anca Pop (FOTO: Instagram) Pop-pjevačica pronađena mrtva, tijekom karijere surađivala je i s Goranom Bregovićem

Dženana Sudžuka za Bregovića se udala 1993. godine, a vjenčanje se održalo u najromantičnijem gradu na svijetu – Parizu.

Iako su već tri desetljeća skupa i Bregović slovi sa jednu od najveći zvijezda ovih prostora, Dženana je uvijek bila sklonija voditi privatan život i brinuti se za obitelj.
Par skupa ima tri kćerke Emu, Lulu i Unu.

Iako su je nekad svrstavali među najljepše žene u susjednoj Bosni i Hercegovini, za Blic portal Dženana je skromno odgovorila: ''Ma kakva ljepotica, ja sam starica. Ali možete me pitat kako se osjećam kao majka čija je kćerka umjetnica!'' osvrnuvši se na tada dobivenu diplomu najstarije kćeri Eme.

O braku s Dženanom je, kak navodi Blic, progovorio i sam Bregović.

''Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i obitelj tome služe'', rekao je.

Bregović ima i izvanbračnu kćer sa sarajevskom plesačicom Jasenkom. Tadašnji par dijete nije planirao, ali je glazbenik dijete prihvatio, a odrasla Željka danas živi u Austriji s mužem i dvoje djece.

Bio je njezin asistent na fakultetu, a sada su u sretnome braku s dvoje djece! Tko je Konstraktin suprug? Konstrakta Ana Đurić Konstrakta Konstrakta +27 Milan Đurić

Najtužnija princeza u izlasku sa suprugom prvi put nakon što se mjesecima liječila, no jedan detalj svejedno je sve zabrinuo Princeza Charlene, Princ Albert Princeza Charlene, Princ Albert Djeca princeza Charlene i princa Alberta od Monaka +36 Princeza Charlene od Monaka i princ Albert

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju