Goran Bogdan navodno je prekinuo vezu sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljković.

Galerija


Hrvatskom glumcu i redatelju Goranu Bogdanu na poslovnom planu cvjetaju ruže, nedavno se pojavio na crvenom tepihu Međunarodnog filmskog festivala u Berlinu uoči premijere filma "Otac", gdje je pojavivši se u elegantnom izdanju izazvao ogromnu pažnju, naročito ženskog dijela publike.

Vezani članci Severina - 5 Severina kakvu još nismo vidjeli: Objavila snimku koja je zbog njezine zaigranosti zabavila obožavatelje Hristina Popović, Predrag Ličina, Goran Bogdan i Severina Spot o kojem bruji cijela regija: Kako su Seve, Goran Bogdan i Hristina Popović međusobnim vrijeđanjem osudili govor mržnje?

No čini se da zgodnom 39-godišnjaku na ljubavnom planu situacija baš i nije bajna. Naime, Goran je navodno prekinuo vezu s 12 godina mlađom kolegicom iz Srbije Jovanom Stojiljković, s kojom je vezu potvrdio u kolovozu prošle godine, piše magazin Story.

O njihovoj ljubavi dugo se nagađalo i šuškalo, no tijekom promocije njihove serije "Senke nad Balkanom" u Sarajevu, točnije na tamošnjem filmskom festivalu zajedno su prošetali, ne krijući zaljubljene poglede, baš kao i na festivalu u Beču.

Jovana u rodnom Beogradu radi kao filmska, televizijska i kazališna glumica, a osim radom pažnju javnosti plijenila je i vezom s košarkašem Bogdanom Bogdanovićem, kojoj je presudila prevelika udaljenost nakon što se on zbog karijere preselio u Ameriku.

Što je presudilo vezi s Goranom, zasad nije poznato jer se niti jedno o tome nije oglasilo.

Možete li vjerovati da ona ima 66 godina? Zvali su je najseksi ženom svijeta, a i danas oduzima dah