Goran Bogdan iznenadio obožavatelja pa objavio fotografiju s majkom Milkom.

Galerija


Popularni glumac Goran Bogdan objavio je na Instagramu preslatku fotografiju s majkom Milkom i raznježio svoje obožavatelje.

Vezani članci Goran Bogdan Goran Bogdan javno podržao kolegice i slikovito, ali i posve jasno poručio što misli o zlostavljačima Goran Bogdan Prepoznajete li jednog od naših najzgodnijih glumaca, ovo je fotka njegove prve kazališne predstave?

"Mama i ja pripremamo njen novi hip hop album. At Široki Brijeg hip hop & rbnb production stuidios. A slikali smo medu. Medo će bit na omotu albuma. Album se Zove 'medo nosi hozentregere'. To je mama isplela. Kutiju smo našli", napisao je Goran uz fotografiju.

"Ovo mi je upravo uljepšalo dan", "Mama kao sestra", "Mamin sin, ima mamine oči", "Divan", "Tako treba. Rodna gruda i mama", "Divni ste", "Najljepše su pjesme s mamom", poručili su mu pratitelji u komentarima.

Sigurni smo kako je mama Milka itekako ponosna na Goranove brojne uloge u uspješnim serijama i filmovima, a naročito nakon jednog od nejgovih posljednjih filmova "Otac". Upravo mu je on donio prošle godine nominaciju za najboljeg europskog glumca, a time je ujedno postao i prvi hrvatski glumac koji je bio nominiran u toj kategoriji

Nakon glasina da je teška ovisnica zvijezda "Ambasadorove kćeri" otkrila zašto joj se život promijenio u samo jednom danu

Jennifer Aniston slovi za prirodnu ljepoticu, no mala promjena u njezinu izgledu mnoge je začudila