Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američka glumica Goldie Hawn nakon 15 godina izbivanja sa filmske scene vraća se u velikom stilu.


Goldie Hawn iza sebe ima dogogodišnju fimsku karijeru, ali svoj posljednji film snimila je 2002. godine. Punih 15 godina je nismo imali prilike gledati u na filmskim platnima, a u razgovoru za časopis Interview Goldie je otkrila što ju je natjeralo da se vrati filmu.

Vezani članci Slavko Sobin i Elizabeta Brodić Domaće zvijezde uživale na premijeri prvog filma o noćnom provodu u Beogradu Slika nije dostupna Policija im upala usred seksa: ''Bilo je bizarno i čudno''''Vjerujem da je svrha živora rad. Promjena. Tranzicija. Ne mogu vjerovati da, kao ljudsko biće, ne odrastem”, rekla je Goldie svojoj kćerke Kate Husdon, koja ju je intervjuirala. ''Kada sam napunila 50 godina, pitala sam svoje prijateljice, glumice istih godina, ''Šta ćemo od sada raditi?''. Željela sam neko vrijeme živjeti negdje drugdje, naučiti nešto o arheologiji, ili da na neki način budem uključena u ozdravljenje Zemlje. Željela sam se duboko zamisliti i pitati se ‘Tko sam ja sada? Šta imam ponuditi? Šta mogu naučiti?'', objasnila je glumica i dodala da je tako počela pročavati psihologiju. ''Nakon 11. rujna znala sam što želim'', dodala je 71 –godišnja glumica koja je u međuvremenu napisala dvije knjige. ''Goldie: A Lotus Grows in the Mud', a šest godina kasnije ''10 Mindful Minutes''. Pokrenula je i MindUP program kojim se djecu u školi uče socijalne i emocionalne vještine kako bi se lakše snalazili u životu.

Iako je tu mogla završiti njezina glumačka karijera, komičarka Amy Schumer je uspela uvjeriti Goldie da prvi put od 2002. godine i filma ''The Banger Sisters'' ponovo stane pred kamere.Snimile su film ''Snatched'' koji će se pojaviti u kinima 12. svibnja.