Pravo je vrijeme da se prisjetimo kako je prošle godine izgledala zabava povodom dodjele filmske nagrade Zlatni globus.


Ono što Golden Globe odvaja od ostalih filmskih nagrada je upravo opuštenost koju gosti i nominirani osjećaju, a koja je u njihovom ponašanju i vidljiva. Svake godine s nestrpljenjem očekujemo tko će napraviti kakav skandal, tko će se u kakvoj kreaciji pojaviti i tko će bolje partijati na after partyju.

Vezani članci Slika nije dostupna Fotografija izazvala pomutnju na društvenim mrežama! Slika nije dostupna DiCaprijevo prokletstvo – ima nagradu, no što to znači?

Sada je pravo vrijeme da se prisjetimo nekih zbivanja koja su obilježila prošlogodišnju ceremoniju. Svakako treba spomenuti Jennifer Lopez i njezine 'zlatne globuse', šalu koja nas je itekako nasmijala, a na koju je Jennifer ostala hladna kao špricer.

Nikao ne možemo ne spomenuti Ellen Degeneres koja je, inspirirana Clooneyjevim govorom i hvalospijevom svojoj supruzi Amal, napravila odličan skeč i pokazala kako se većina žena u tom trenutku osjećala.

I za kraj ono zavodljivo i seksi. Kad je voditelj Ryan Seacrest završavao intervju s Hudson i pripremao se za sljedeći, s Jennifer Aniston, Jenn je došla do njih i rekla: 'Oprosti, morala sam je zgrabiti!' te nakon toga zgrabila Kate za stražnjicu. Kate to nije nimalo zasmetalo, dapače, slatko se nasmijala na račun cijele situacije te priznala da joj je bilo ugodno.

Rita Ora nije željela zaostajati za svojom slavnom kolegicom pa je i ona zašlatala svoju prijateljicu Caru Delevingne na after partyju Zlatnog globusa na kojem su se, kako izgleda, svi odlično zabavljali. Nakon šlatanja, cure su se ugodno uvalile na kauč i iskoristile priliku da okinu selfie sa Jennifer Lopez koja je, u međuvremenu, prekrila svoje 'zlatne globus' bijelom, ništa manje seksi haljinom.