Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Simon planira Lauren upoznati sa svojom majkom zbog čega je jako nervozan.


Simon Cowell i Lauren Silverman očekuju prinovu. Vijest je to koja već tjednima puni naslovnice nakon što je njihova afera procurila u javnost, a da stvar bude još kompliciranija, Simon i njezin sad već bivši muž nekad su bili najbolji prijatelji.

>> Ostala trudna s njegovim najboljim prijateljem: 'Ne znam mogu li im oprostiti'

Vezani članci Slika nije dostupna Ostala trudna s muževim najboljim prijateljem, a sada se i rastala Slika nije dostupna 'Spavao si s mojom ženom dok sam ja još bio u vezi s njom!'

Iako je Simon, miljenik i ljubitelj žena, istaknuo kako ne planira reći sudbosnosno 'Da' iako će uskoro postati otac, ipak planira učiniti nešto veliko. Naime, Simon planira Lauren upoznati sa svojom majkom koja o Lauren ipak nešto već zna s obzirom koliko su o njoj mediji u posljednje vrijeme pisali.

'Lauren će sa Simonom u privatnom avionu odletjeti na drugi kraj Velike Britanije kako bi upoznao Julie Brett. Simon je zbog toga više nervozan nego zbog činjenice da će postati tata. Simonova mama je prava šefica', otkrio je njegov bliski prijatelj, piše Female First.

Osim toga, Simon je pristao da Lauren živi s njim u 10 milijuna funti vrijednoj vili na Beverly Hillsu te će joj plaćati najam od 15.000 funti za stan u New Yorku u kojem će boraviti dok ide posjećivati sina kojeg ima iz braka s Andrewom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook