Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Ostale cure su bile puno više zrelije i ženstvene, već su se tada seksale i šminkale. Ništa od toga se meni nije događalo', rekla je glumica.


Glumica Christina Hendricks, najpoznatija po ulozi u seriji Momci s Madisona (Mad Men) sada živi holivuski život kakav mnogi mogu samo sanjati, ali kada se sjeti razdoblja iz srednje škole samo se naježi.

Vezani članci Gordana Buljan Flander Ove godine je 40 posto više kaznenih djela nasilja u obitelji: "Važno je na vrijeme prepoznati rizične faktore" Policija, ilustracija Strava u Podravini: Djevojku gađao lukom i strijelom, pogodio osam puta – "Gađao sam je tek toliko da je uplašim"

'Imala sam svoj ormarić i svaki put kada bi otišla do njega po knjige, učenici bi pljuvali po meni', izjavila je za The Quardian.

'Morala sam premjestiti svoj ormarić jer nisam mogla više izdržati. Bilo me je jako strah.', dodala je. 

Bila je izlolirana od društva, a iznenadila bi se i kada bi vidjela kako cure njezine dobi nose ručne torbice.

'Za mene, torbicu je tada nosila samo moja mama. Ostale cure su bile puno zrelije i ženstvenije, već su se tada seksale i šminkale. Ništa od toga se meni nije događalo', rekla je glumica.

Seks bomba otkrila kakvi je muškarci izluđuju!

Iako je u međuvremenu izrasla u jedan od seks simbola današnjice, ne vidi smisao u dokazivanju srednjoškolskim nasilnicima kako su bili u krivu.

'Tada sam bila strašno ljuta. Kada god bi se sjetila toga iskustva mi nije bilo ugodno, ali sada me skroz prošlo. Jedino što me rastužuje je činjenica kako djeca znaju biti okrutna jedna prema drugima.', dodala je Christina.

Premda je njezina ljutnja prošla, ne ide na godišnjice mature.

'Ne pada mi napamet.", odrješita je.

Glumica se na prvi pogled zaljubila u scenarij serije Mad Man, ali ju je njena agencija odgovarala od uloge.

'Rekli su mi kako je to nije dobar projekt, da neće ništa postići niti zaraditi novac', prisjetila se Christina.

Srećom bili su u krivu. Serija se emitira već osam godina. U slobodnom vremenu glumica najviše vremena provodi s svojim suprugom Geoffreyjem Arendom.

Mnoge je šokirala činjenica kako su se ona i suprug dogovorili da nikada neće imati djece.

'Mislim da djeca stvaraju previše posla', objasnila je Christina te dodala kako su ona i suprug imali milijun razgovora o odluci kako nikada neće postati roditelji.

'Mnogi mi zahvaljuju što sam napokon progovorila o tome. Mnoge obitelji ne razumiju kada ljudi kažu kako ne žele imati djecu.', zaključila je Christina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook