Iako je mlada, ostvarila je već prilično provokativne uloge o kojima se pričalo. Sada slijedi nastavak...


Nakon što se široj publici predstavila u filmu 'Nasljednici' s Georgeom Clooneyjem, Shailene Woodley brzo je osvojila publiku u filmu 'Krive su zvijezde', no ipak se najviše pričalo o ekranizaciji teen triologije 'Različita' koja je nastala prema knjigama Veronice Roth.

Shailene Woodley priznala da joj Ansel Elgort smrdi

Vezani članci Slika nije dostupna Svoju vaginu hrani vitaminom D?! Slika nije dostupna Toliko je različita da je smatraju opasnom!

Za taj je film snimila i seks scene, a sada nam dolazi i drugi nastavak 'Pobunjena'. Mlada glumica otkrila je kako nema problema sa škakljivim scenama. 'Nemam problema sa snimanjem golišavih scena. Ali ako snimam takve scene, normalno je da sam bez odjeće', rekla je 23-godišnja Shailene za Glamour magazin te poručila kako su Amerikanci puno konzervativniji po pitanju seksa od Europljana.

'O seksu se u Americi ne govori iako je svugdje oko nas. U Europi nitko ne bulji u vas ako ste na plaži u toplesu', poručuje mlada glumica koju ćemo gledati i u nastavku 'Različite'. Upravo je izašla i najava koja otkriva da Tris (Shailene Woodley) i Four (Theo James) nakon što su otkriveni moraju pobjeći što dalje od vođe 'Učenih' Jeanine (Kate Winslet) koja je odlučna u namjeri da ih zauvijek ukloni iz društva. Režiju potpisuje Robert Schwentke, a u kina stiže 19. ožujka.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook