Glumica je na romantični meksički odmor povela dečka Wellsa Adamsa.

Galerija


28-godišnja glumica novogodišnje praznike provela je u sunčanom Meksiku.

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle Fanovima kraljevske obitelji nije promaknuo detalj koji objavu o dolasku druge bebe u obitelj Harryja i Meghan povezuje s princezom Dianom Meghan Markle Lukavi načini na koje je Meghan Markle skrivala trbuh od javnosti prije nego što je objavila trudnoću

Radi se o Sarah Hyland koja je na romantični odmor povela dugogodišnjeg dečka Wellsa Adamsa.

Par je uživao u ljubavi i tipičnim ljetnim radostima, a glumica je u minijaturnom žutom bikiniju pokazala i kako je nabacila koji kilogram viška tijekom prosinca. Dio obožavatelja odmah je posumnjao i kako je glumica u drugom stanju.

"Sarah, malo si se popunila. Imaš li nam nešto za reći?", upitao ju je jedan obožavatelj na Instagramu, a zatim se oglasila i sama glumica. "Nemam. To su samo blagdanski kilogrami. Uopće se ne uzrujavam oko toga", poručila mu je te nastavila uživati u luksuznom odmoru.

Podsjetimo, na početku karijere javnost joj je predbacivala kako promovira anoreksiju zbog njezine minijaturne strukture, što je samo dokaz kako ljudima nikada ništa nije dovoljno dobro.

Od ružnih komentara nije ih spriječila niti činjenica da mlada glumica ima brojne zdravstvene probleme s kojima se bori, među kojima su i dvije transplantacije bubrega.

Ipak, odmor je gotov, jer se par već danas pojavio na tradicionalnoj zabavi časopisa W u Chateau Marmontu koja je jedna od najprestižnijih koja se organizira uoči dodjele Zlatnih globusa koja nas očekuje 6. siječnja.

Sarah je u crno-srebrnoj haljinici i sandalama u prvi plan istaknula noge i dekolte, dok je njezin atraktivni dečko blistao u plavom odijelu.

Ronaldova Georgina ne može smisliti prelijepu djevojku njegovog suigrača Ruganija

Prije četiri mjeseca postali roditelji sinčića, a sada otkazali zaruke i vjenčanje

Godinama je na listama najljepših žena Hollywooda, no privatno se ne sređuje previše