Rose McGowan optužila je Natalie Portman da je varalica jer navodno podržava žene redateljice, a u svojoj uspješnoj i dugoj karijeri surađivala je tek s jednom.

Galerija


Aktivistica i glumica Rose McGowan (46) napala je kolegicu Natalie Portman (38) nazvavši ju varalicom jer je na dodjeli Oscara nosila plašt s imenima redateljica koje je Američka akademija ignorirala. Rose, koja je najpoznatija po seriji "Čarobnice" i optužbi za seksualno zlostavljanje protiv Harveyja Weinsteina, rekla je kako Natalieino ponašanje smatra uvredljivim prema onima koji zaista rade neki posao

Vezani članci Jake Gyllenhaal i Kirsten Dunst (Foto: Getty Images) Nakon ljubavnog brodoloma s čak dvije slavne plavuše, ovaj zgodni glumac postao je serijski slamatelj srca Natalie Portman, Mila Kunis (Foto: Screenshot Youtube) Još vam nije jasno što je "crni labud"? Ove dvije ljepotice sve su već davno objasnile

"Ne pišem zbog ogorčenja, nego zbog gađenja", istaknula je McGowan na Facebooku. Glumici, koja je i redateljica, smeta što su zbog plašta hvalili Portman kako je hrabra i kaže kako nije impresionirana. "Hrabra? Nimalo. Više je poput glumice koja glumi ulogu nekoga tko se brine. Kao što to mnoge rade", napisala je Rose. Prozvala je Natalie i što govori o suradnji s redateljicama, a u svojoj dugoj karijeri surađivala je tek s dvije, a jedna od njih bila je ona sama.

"Imaš producentsku kuću koja je zaposlila samo jednog ženskog redatelja, tebe. Što je s glumicama poput tebe? Vi s A-liste mogle biste promijeniti svijet kad biste zauzele stav umjesto da budete dio problema. Da, Natalie, ti si problem. Prazne riječi su problem. Lažna potpora drugih žena je problem", napisala je McGowan.

Portman je ubrzo odgovorila na kolegičin napad. "Slažem se s gospođom McGowan da je netočno zvati me hrabrom jer sam nosila plašt sa ženskim imenima. Hrabrost je izraz koji snažno povezujem s postupcima žena kao što su svjedočenja pod velikim pritiskom protiv Harveyja Weinsteina proteklih tjedana", istaknula je glumica.

Dodala je kako je istina da je snimila tek nekoliko filmova sa ženama, no neki su, nažalost, ostali neviđeni i dio prošlosti. "Nakon što su snimljeni, nisu uspjeli doći do festivala i distribuirati se zbog nekih koji su im 'zatvorili vrata'. Želim reći da sam se trudila i to ću raditi i dalje. Nisam još bila uspješna, ali nadam se da će se to promijeniti."

Mračna tajna: Bivša dječja zvijezda otkriva sva imena vezana za pedofiliju iako ga pokušavaju ušutkati