Prozvala ju varalicom

Glumica javno napala kolegicu: ''Ne pišem zbog ogorčenja, nego zbog gađenja, nije ona nimalo hrabra''

Rose McGowan (Foto: Getty Images) Rose McGowan (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Rose McGowan (Foto: Getty Images) Rose McGowan (Foto: Getty Images) Natalie Portman i Jon Hamm (Foto: AFP) +0 Natalie Portman (Foto: AFP) Galerija

Rose McGowan optužila je Natalie Portman da je varalica jer navodno podržava žene redateljice, a u svojoj uspješnoj i dugoj karijeri surađivala je tek s jednom.

Aktivistica i glumica Rose McGowan (46) napala je kolegicu Natalie Portman (38) nazvavši ju varalicom jer je na dodjeli Oscara nosila plašt s imenima redateljica koje je Američka akademija ignorirala. Rose, koja je najpoznatija po seriji "Čarobnice" i optužbi za seksualno zlostavljanje protiv Harveyja Weinsteina, rekla je kako Natalieino ponašanje smatra uvredljivim prema onima koji zaista rade neki posao

Pogledaj i ovo Christina Applegate i Brad Pitt - 2 Davno je to bilo! Prekidi, pomirbe, nove ljubavi: Ovo je popis čak 12 slavnih parova za koje ste zaboravili da su bili skupa

"Ne pišem zbog ogorčenja, nego zbog gađenja", istaknula je McGowan na Facebooku. Glumici, koja je i redateljica, smeta što su zbog plašta hvalili Portman kako je hrabra i kaže kako nije impresionirana. "Hrabra? Nimalo. Više je poput glumice koja glumi ulogu nekoga tko se brine. Kao što to mnoge rade", napisala je Rose. Prozvala je Natalie i što govori o suradnji s redateljicama, a u svojoj dugoj karijeri surađivala je tek s dvije, a jedna od njih bila je ona sama.

"Imaš producentsku kuću koja je zaposlila samo jednog ženskog redatelja, tebe. Što je s glumicama poput tebe? Vi s A-liste mogle biste promijeniti svijet kad biste zauzele stav umjesto da budete dio problema. Da, Natalie, ti si problem. Prazne riječi su problem. Lažna potpora drugih žena je problem", napisala je McGowan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About to break out in a choreographed dance with my darling @auksas

A post shared by Rose McGowan (@rosemcgowan) on

Portman je ubrzo odgovorila na kolegičin napad. "Slažem se s gospođom McGowan da je netočno zvati me hrabrom jer sam nosila plašt sa ženskim imenima. Hrabrost je izraz koji snažno povezujem s postupcima žena kao što su svjedočenja pod velikim pritiskom protiv Harveyja Weinsteina proteklih tjedana", istaknula je glumica.

Dodala je kako je istina da je snimila tek nekoliko filmova sa ženama, no neki su, nažalost, ostali neviđeni i dio prošlosti. "Nakon što su snimljeni, nisu uspjeli doći do festivala i distribuirati se zbog nekih koji su im 'zatvorili vrata'. Želim reći da sam se trudila i to ću raditi i dalje. Nisam još bila uspješna, ali nadam se da će se to promijeniti."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene