Glumica Lisa Banes preminula je u bolnici 10 dana nakon što ju je u New Yorku udario električni romobil.

Galerija


Glumica Lisa Banes preminula je u dobi od 65 godina nakon što ju je u petak 4. lipnja udario električni romobil.

"Utučeni smo zbog Lisine tragične i besmislene smrti", kazao je glumičin predstavnik za Entertainment Tonight, a njezini su prijatelji potvrdili da je umrla u bolnici u ponedjeljak 14. lipnja.

Nesreća se dogodila u New Yorku, a vozač koji ju je skrivio pobjegao je i policija još traga za njim.

Ranije se pisalo kako se išla naći sa svojom suprugom Kathryn Kranhold, ali ju je udario električni romobil dok je prelazila cestu. U kritičnom stanju prebačena je u bolnicu Mount Sinai Morningside, nakon čega je njezina shrvana supruga uputila poziv javnosti.

"Imamo nekoliko dana da se molimo za Lisu. Ako itko ima bilo kakvu informaciju o vozaču električnog romobila, molimo ga da se obrati policiji", kazala je tada Kranhold za New York Daily News.

Lisa se proslavila kao Bonnie u kultnom filmu "Koktel" iz 1988. te ulogama u filmovima"Bundeva" iz 2002. i "Nestala" iz 2014. godine. U dugogodišnjoj karijeri glumila je i u brojnim drugim filmovima, a ostvarila je i manje uloge u popularnim serijama poput "Kralj Queensa", "Dva metra pod zemljom" i "Zvjezdane staze".

Od nje se na društvenim mrežama u nevjerici opraštaju brojni prijatelji i kolege.

Kći naše najuspješnije misice Anice Kovač proslavila je 18. rođendan, pogledajte koliko nalikuje na svoju prekrasnu majku

Prirodno izdanje bez trunke šminke dokazuje da je zasluženo zaradila titulu jedne od najljepših žena svijeta