Po cijenu slave

Kraj nakon 7 godina braka!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Glumica Keri Russell i njezin suprug poduzetnik Shane Deary razilaze se nakon 7 godina braka.

Dan nakon što je provaljeno u kuću slavne glumice, glasnogovornik Keri Russell potvrdio je za magazin People da poznata glumica i njen suprug Shane Deary žive odvojeno.

Pogledaj i ovo Dragana Mirković Kako će se ova priča razvijati? Poznat razlog dolaska supruga Dragane Mirković u dvorac u Beču, evo što ju je molio i kako je ona reagirala

Pljačkaši joj upali u kuću dok je spavala!

Razišli su se prijateljski jer žele ostati u dobrim odnosima zbog djece, a odvojeno žive već nekoliko mjeseci, od ljeta. 37-godišnja glumica i poduzetnik Shane Deary svoju ljubav su okrunili na Valentinovo 2007. godine i u braku su dobili dvoje djece, Rivera i Willu.

Keri je jednom prilikom rekla za TV Guide da njen suprug ne razumije životni stil celebrityja. 'To je nešto na što se navikneš. U redu je da mu bude nelagodno, to je normalno. Da se osjeća ugodno, meni bi to bilo čudno' izjavila je Keri za TV Guide.

Možda je slavnoj glumici postalo normalno živjeti pod povećalom, ali izgleda da se poduzetnik Deary ipak nije naviknuo na taj način života.
Glumica je najpoznatija po ulozi simpatične Felicity Porter u tinejdžerskoj seriji 'Felicity' koja je osvojila srca gledatelja svojom kovrčavom kosom i neodoljivim osmijehom.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene