Jessicu Walter publika pamti po ulozi Lucille Bluth u seriji "Arrested Development". Glumica je preminula u 81. godini, a vijest je potvrdila njezina kćer.

Galerija


Glumica Jessica Walter, zvijezda serija "Arrested Development" i "Archer", preminula je u 81. godini, javlja BBC. "Teška srca mogu potvrditi da nas je napustila moja voljena majka", izjavila je njezina kćer Brooke Bowman. Dodala je kako je bila velika radoholičarka koja je na malim i velikim ekranima žarila i palila 60 godina. Glumica je preminula u snu u svom domu u New Yorku.

Walter je napoznatija po ulozi Lucille Bluth u seriji "Arrested Development", a 70-ih godina je dobila i nagradu Emmy za ulogu u policijskoj drami "Amy Prentiss".

Brojne kolege opraštaju se od velike glumice, a David Cross, koi je s njom glumio u seriji "Arrested Development" istaknuo je kako je Walter bila izvanredna glumica i nevjerojatan talenv. Dodao je kako je Lucille Bluth jedan od najvećih likova u televizijskim serijama.

"Jessica Walter bila je iznimno talentirana. Upoznali smo se 1996. godine na snimanju serije i odmah me osvojila. Sretan sam što sam iz prvih redova promatrao njezinu briljantnost punih 25 godina. Nedostajat ćeš nam Jessica", napisao je glumac Will Arnett na Twitteru.

Vjenčanice ove dame svi se sjećaju i nakon 30 godina, a njihova ljubavna priča završila je tužbom od 100.000 dolara

Jedna od najljepših žena objavila nikad viđenu fotografiju, a na njoj se vidi kako je izgledala prije zahvata koji je pošao po zlu