Jagoda Kumrić je u drugom stanju i veseli se ulozi majke.

Galerija


Jagoda Kumrić, lijepa splitska glumica, dugo izbiva iz javnog života, a mnogi su se pitali što se događa s njom i zašto je nestala sa scene.

Vezani članci Iva Jerković (Foto: Bojan Zibar i Bruno Zlomislić) Nestvarno lijepa Hrvatica svima je priznala trudnoću, no trbuščić i dalje skriva crnom odjećom Jagoda Kumrić (Foto: Dnevnik.hr) Glumica koja se proslavila u seriji ''Larin izbor'' nakon četiri godine vratila se na male ekrane

Jagoda je najpoznatiji po ulozi Nikol Zlatar u seriji Larin izbor, no ima ona iza sebe još i drugih velikih projekata. Jagoda, nakon što je neuspješno dva puta pokušavala upasti na Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu, upisala je Umjetničku akademiju Sveučilišta u Splitu pa tako ima i tu brojne obaveze koje će sada morati uskladiti s novom životnom ulogom.

Jagoda Kumrić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL)
Jagoda Kumrić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL)

Naime, Jagoda Kumrić je u drugom stanju. Čeka svoje prvo dijete, a tu sretnu vijest znali su tek njezini najbliži. Glumica je dugo skrivala ovu lijepu vijest, no nije htjela ništa govoriti na tu temu, prenosi Gloria.