Otkrivena tajna

Svi su se pitali zašto je nestala iz javnosti, a ona je trudna! Lijepa glumica u iščekivanju uloge života

Jagoda Kumrić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Jagoda Kumrić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jagoda Kumrić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Jagoda Kumrić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Jagoda Kumrić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) +0 Jagoda Kumrić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Galerija

Jagoda Kumrić je u drugom stanju i veseli se ulozi majke.

Jagoda Kumrić, lijepa splitska glumica, dugo izbiva iz javnog života, a mnogi su se pitali što se događa s njom i zašto je nestala sa scene.

Pogledaj i ovo Glumica Jagoda Kumrić dala prvi intervju nakon tri godine (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Povratak na male ekrane Osvojila vas je ulogom razmažene bogatašice, a u novoj seriji igra oštroumnu novinarku

Jagoda je najpoznatiji po ulozi Nikol Zlatar u seriji Larin izbor, no ima ona iza sebe još i drugih velikih projekata. Jagoda, nakon što je neuspješno dva puta pokušavala upasti na Akademiju dramskih umjetnosti u Zagrebu, upisala je Umjetničku akademiju Sveučilišta u Splitu pa tako ima i tu brojne obaveze koje će sada morati uskladiti s novom životnom ulogom.

Jagoda Kumrić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Jagoda Kumrić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL)

Naime, Jagoda Kumrić je u drugom stanju. Čeka svoje prvo dijete, a tu sretnu vijest znali su tek njezini najbliži. Glumica je dugo skrivala ovu lijepu vijest, no nije htjela ništa govoriti na tu temu, prenosi Gloria.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene