Glumicu Islu Fisher oduvijek pamtimo kao crvenokosu, no glumica je uspjela iznenaditi obožavatelje.

Galerija


42-godišnja holivudska glumica i dalje izgleda poput djevojčice.

Vezani članci Billie Eilish Riješila se zelenih pramenova koji su joj bili zaštitni znak i drastičnom promjenom imidža oborila rekord na Instagramu Slika nije dostupna Parovi koji su pokorili crveni tepih

Holivudsku slatkicu Islu Fisher oduvijek pamtimo kao crvenokosu, no glumica je uspjela iznenaditi obožavatelje kada je Instagramu objavila fotografiju s novom boje kose.

Naime, Isla je prepoznatljive crvene uvojke zamijenila plavom kosom, no nije otkrila radi li se o novom filmskom projektu ili želji za velikom promjenom.

Iako postoji i velika šansa kako se radi o perici, obožavatelji su glumici u komentarima poručili kako joj prirodna kosa stoji puno bolje.

Iako je crvena kosa njezin zaštitni znak, glumica je u intervjuima iz prošlosti priznala kako ju nije podnosila, jer su ju zbog nje maltretirali u školi. Ipak, s vremenom je shvatila koliko ju ona čini jedinstvenom.

Isla je poznata i kao supruga kontroverznog komičara i glumca Sache Barona Cohena kojeg je upoznala 2002. godine na jednoj zabavi u Australiji.

Par se zaručio 2004. godine, a vjenčanje je održano u Parizu 6 godina kasnije. Par zajedno ima troje djece, a sve ove godine za njih se nije vezao niti jedan skandal. 

Žanamari prošetala samo u majici i visokim čizmama, no look je iskopirala od jedne svjetski poznate dame

Ronalda u Dubaiju zasjenila zaručnica koja je nekad prodavala odjeću bogatašima poput njega

Domaća poduzetnica u australskoj avanturi: "Od danas za mene pojam vrućine ima potpuno novi smisao"