Glumicu Islu Fisher oduvijek pamtimo kao crvenokosu, no glumica je uspjela iznenaditi obožavatelje.

Galerija


42-godišnja holivudska glumica i dalje izgleda poput djevojčice.

Vezani članci Gabrielle Carteris Štreberici iz hit-serije nisu predviđali uspjeh, ali ostvarila je zavidnu karijeru, a evo i koliko se promijenila Jennifer Aniston, Brad Pitt Jennifer nakon susreta s bivšim objavila vruću fotografiju: "Nadam se da ju je to Brad skinuo"

Holivudsku slatkicu Islu Fisher oduvijek pamtimo kao crvenokosu, no glumica je uspjela iznenaditi obožavatelje kada je Instagramu objavila fotografiju s novom boje kose.

Naime, Isla je prepoznatljive crvene uvojke zamijenila plavom kosom, no nije otkrila radi li se o novom filmskom projektu ili želji za velikom promjenom.

Iako postoji i velika šansa kako se radi o perici, obožavatelji su glumici u komentarima poručili kako joj prirodna kosa stoji puno bolje.

Iako je crvena kosa njezin zaštitni znak, glumica je u intervjuima iz prošlosti priznala kako ju nije podnosila, jer su ju zbog nje maltretirali u školi. Ipak, s vremenom je shvatila koliko ju ona čini jedinstvenom.

Isla je poznata i kao supruga kontroverznog komičara i glumca Sache Barona Cohena kojeg je upoznala 2002. godine na jednoj zabavi u Australiji.

Par se zaručio 2004. godine, a vjenčanje je održano u Parizu 6 godina kasnije. Par zajedno ima troje djece, a sve ove godine za njih se nije vezao niti jedan skandal. 

Žanamari prošetala samo u majici i visokim čizmama, no look je iskopirala od jedne svjetski poznate dame

Ronalda u Dubaiju zasjenila zaručnica koja je nekad prodavala odjeću bogatašima poput njega

Domaća poduzetnica u australskoj avanturi: "Od danas za mene pojam vrućine ima potpuno novi smisao"