Anja Matković se na premijeri svojeg novog filma "Deset u pola" u Zagrebu pojavila u prozirnoj haljini i ukrala sve poglede.

Galerija Anja Matković - 8 Anja Matković - 7 Anja Matković - 10 +12 Premijera filma Deset u pola

Premijera filma "Deset u pola" u Zagrebu okupila je brojna poznata lica, a posebnu pozornost privukla je glumica Anja Matković (33).

Zagrebačka glumica koja u filmu Danisa Tanovića glumi Zagrepčanku Gordanu Matić, najpoznatiju regionalnu food-blogericu, na premijeri se pojavila u prozirnoj crnoj haljini koja je otkrila njezin grudnjak, a Anja je svejedno uspjela izgledati profinjeno i elegantno.

Anja je, inače, prije nego što se počela baviti glumom bila profesionalna sportašica i članica hrvatske skijaške reprezentacije, čemu duguje i svoju sjajnu figuru.

Uz nju u filmu glume i Goran Navojec te Branko Đurić Đuro, koji su također bili na premijeri, a veliku pozornost privukli su i naš bivši košarkaš Dalibor Bagarić i njegova supruga Jasmina, koji gdje god se pojave, privlače poglede zbog razlike u visini.

Ivana Kindl iskreno o teškoj borbi koju vodi već neko vrijeme: ''To je danas najčešća bolest, ali joj se i dalje posvećuje premalo pažnje'' Ivana Kindl - 1 Ivana Kindl - 4 Ivana Kindl - 5 +21 Ivana Kindl - 3

Ljubila je frajera za kojim su uzdisale žene diljem svijeta, a nakon što ga je prevarila, redala je pripadnice nježnijeg spola Kristen Stewart i Dylan Meyer Kristen Stewart i Dylan Meyer Kristen Stewart i Dylan Meyer +34 Kristen Stewart i Dylan Meyer

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju