Glumci serije "Na granici" na društvenim mrežama oprostili su se od svojih likova kojima su osvojili brojna srca gledatelja.

Galerija


Najpopularnija domaća serija "Na granici" u srijedu je stigla do svoje finalne epizode i završetka emitiranja, što je rastužilo njezine brojne gledatelje, a nije bilo svejedno ni glumcima koji su u njoj utjelovili svima drage uloge.

Vezani članci Ekipa serije na Granici (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Tužni jer je došao kraj: Završile su zgode i nezgode omiljenih likova u najpoznatijem televizijskom selu Mladi glumci najgledanije domaće serije \"Na granici\" (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Otkrivamo njihove ljubavne statuse! Koga to ljube mladi glumački lavovi i kakve djevojke gledaju?

Neki su se od njih na društvenim mrežama još jednom na svoj način oprostili od svojih likova.

Tako je Nadia Cvitanović na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju scene s vjenčanja njezina lika Petra Masle i Marka Lasića, kojeg je utjelovio glumac Filip Juričić.

"Ajde, fala bogu više i mene ste smorili. Fin - The End. Hvala svima koji su gledali, puno ljubavi šaljem kolegama i ekipi", napisala je Nadia uz objavu.

Od serije i svog lika oprostio se i Petar Puškarić, koji ne krije koliko će mu nedostajati ekipa.

"Kada ne želiš da bude gotovo, ali je stvarno gotovo", napisao je Petar na Instagramu.

"Ljudi, bilo je zabavno! Hvala vam što se bili s nama skoro svaku večer! Sad spuštamo rampu", napisao je Fabijan Pavao Medvešek, kojeg znamo i kao fra Božu.

Martina Stjepanović, koja je glumila Mirelu Masle, objavila je fotografije sebe i kolegica u vjenčanicama u kojima smo ih kao mladenke gledali kroz seriju.

Sudeći prema brojnim komentarima i porukama koje su dobili od obožavatelja, gledateljima će i više nego nedostajati.

Kakav kraj omiljene serije: Pogledajte poruke glumaca kojima su se oprostili od svojih likova!