Glumac Jay Pickett preminuo je na setu filma "Treasure Valley" tijekom scene u kojoj jaše konja.

Galerija


Glumac Jay Pickett, koji se proslavio ulogama u sapunicama "Opća bolnica" i "Naši najbolji dani", iznenada je preminuo u dobio od 60 godina, javlja Daily Mail.

Pozlilo mu je dok je snimao scenu u kojoj jaše konja i pao je na tlo. Pickett je u Idahu snimao vestern "Treasure Valley", koji je producirao i u kojem je bio glavni glumac, a film je trebao izići 2022. godine.

Vijest o njegovoj smrti potvrdila je njegova supruga Elena, s kojom ima troje djece, Tylera, Michaela i Maegan.

"Jay Pickett, naša zvijezda, pisac, producent i tvorac ovog filma, iznenada je preminuo dok smo bili na lokaciji i pripremali se za snimanje scene. Nema službenog objašnjenja o uzroku njegove smrti, no čini se da se radilo o srčanom udaru. Svi prisutni trudili su se održati ga na životu. Srca su nam slomljena i tugujemo s njegovom obitelji, koja je shrvana ovom šokantnom tragedijom", napisao je na službenoj Facebook stranici filma redatelj Travis Mills.

Pickett je u seriji "Naši najbolji dani" od 1991. do 1992. glumio doktora Chipa Larkina, dok je u "Općoj bolnici" od 2006. do 2008. godine utjelovio detektiva Davida Harpera,

Od njega se na društvenim mrežama u nevjerici opraštaju kolege i obožavatelji.

Bilo je posve očito da ispod prozirne bluze nema baš ništa, a malo je nedostajalo da pokaže i više nego što je htjela

Ne odvaja se od atraktivne plavuše s kojom ga veže ljubav prema sportu, svi se pitaju je li u njoj našao zamjenu za latino ljepoticu