Glumac Jared Leto održao je veoma emotivni govor nakon što je osvojio svog prvog Oscara za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu 'Dobri dileri iz Dallasa'.


Jared Leto osvojio je svog prvog Oscara za najbolju sporednu mušku ulogu u filmu 'Dobro dileri iz Dallasa'.

VIDEO Opet je pala - i postala hit!

Vezani članci Slika nije dostupna FOTO 'Ulet' o kojem se priča! Slika nije dostupna Najbolji film je '12 godina ropstva', a najviše Oscara dobila je 'Gravitacija'

Pritom je održao dirljiv govor u kojem se prvenstveno zahvalio svojoj obitelji koja je i bila s njim na dodjeli. Ipak, posebnu zahvalu primila je njegova majka.

 

Zahvalio joj se na tome što je, kao mlada mama koja je odustala od škole, uspjela odgojiti njega i njegovog brata. Poticala ih je da budu kreativni i naučila ih je sanjati. Glumac se obratio i starijem bratu s kojim djeluje u grupi 30 Seconds to Mars, poručio mu da ga voli i da mu je najbolji prijatelj.

Glumac je svog Oscara posvetio svim osobama koji su preminuli od AIDS-a i svima onima koji su se osjetili diskriminirani zbog onoga što jesu ili kako se osjećaju.

Poslao je poruku i ljudima u Ukrajini i Venezueli, gdje već nekoliko mjeseci traju veliki prosvjedi unatar tih zemalja.

'Mislimo na vas i vašu bitku u kojoj se borite za svoje snove. Nemoguće je moguće, samo treba vjerovati. Mislimo večeras na vas'.

'Večeras stojim ovdje pred vama i za vas. Hvala svima!', rekao je Leto.

Prije same dodjele Jared je objavio fotografiju s bratom Shannonom na svom Facebook profilu.

 

Prije same dodjele također je izjavio kako je ova nominacija za njega poput sna jer je nakon stanke od šest godina snimio film i odmah zaradio nominaciju za najprestižniju filmsku nagradu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook