Glumac Ivan Bratković Glišo preminuo je iznenada u 58. godini života.


Dragi kolega iz serije Kud puklo da puklo Ivan Bratković preminuo je iznenada u 58. godini života

Ivan je imao epizodnu ulogu u seriji Nove TV 'Kud puklo da puklo' u kojoj je utjelovio Ivu - mještanina, poljoprivrednika.

Ivan je rođen je u Velikoj Trnavi 14. kolovoza 1957. godine. U kazališnom amaterizmu je preko 40 godina. Glumio je u Pučkoj sceni hrvatske čitaonice Hercegovac, Diletantima Garešnica i kratko u Velikoj Trnavi.

Vezani članci Slika nije dostupna Severini bi SEKS naplatio 2000 EURA! Kartice ne prima Slika nije dostupna Za Milana Štrljića nema posla u Srbiji!

2001. godine preuzima redateljsku palicu u Pučkoj sceni te 2002. godine nastupa 42. festivalu kazališnih amatera na Visu te 2008. igra na međunarodnom Off teatru u grupi sa Poljskom i Danskom u kazalištu Bagatella u Zagrebu.

Režirao je preko 15 predstava poznatih hrvatskih autora. Glumio je u raznim hrvatskim serijama kao što su Dobre namjere, Sve će biti dobro, Zakon ljubavi, Mamutica, Najbolje godine, Bračne vode i mnoge druge.

Najznačajniju ulogu ostvario je kao lik Ive u Kud puklo da puklo. U seriji je u tandemu s glumcem Josipom Klobučarem koji utjelovljuje lik Slave. Slave i Ive sudjeluju srčano u svim seoskim aktivnostima, a omiljeno nagrada za neki rad im je pivo.