Slavna manekenka se zna zabaviti i oduševiti obožavatelje.


Ljepotica je na olimpijskoj pisti zasjala u predivnoj večernjoj haljini koja je istaknula njezine duge noge i vitku liniju. Nakon odrađenog zadatka na Olimpijskim igrama Gisele Bündchen se pridružila publici. Snimka na kojoj ljepotica skače i pjeva zajedno s ostatkom publike odmah se proširila društvenim mrežama i oduševila fanove.

 

A video posted by Gabriel Karnas (@gabrielkarnas) on

Vezani članci Camila Morrone, Leonardo DiCaprio (Foto: Profimedia) U vezi je s 22 godine mlađom djevojkom, a on na romantičnom odmoru tipka po mobitelu Gisele Bundchen Tom Brady (Foto: Profimedia) Neumorni osvajač dugonogih modela Leo DiCaprio slomio joj je srce 2005. godine, no ovaj ljepotan ga je zaliječio

Uzbuđenje oko sudjelovanja na Olimpijskim igrama, Gisele je istaknula i na svom Instagram profilu' Dok ću večeras hodati najdužom pistom u svojoj karijeri pokušat ću poslati puno ljubavi i pozitivnosti. Počašćena sam i ponosna što ću biti dio ovog povijesnog događaja za moju zemlju. Vjerujem da je jedinstvo ključ za stvaranje svijeta ispunjenog dobrotom, zahvalnošću, mirom i ljubavi', napisalaje Gisele.

 

A photo posted by Gisele Bündchen (@gisele) on

Otvaranje olimpijskih igara u Rio de Janeiru nije prošao bez podsjećanja na čuvenu pjesmu 'Djevojka s Ipaneme' koja je širom svijeta proslavila Rio. U ulozi Pinheiro pojavila se čuvena brazilska manekenka Gisele Bündchen.