Radi se o brazilskoj ljepotici Gisele Bundchen te holivudskom glumcu i Oskarovcu Leonardu DiCapriju koji su nekada bili "zlatni holivudski par".

Galerija


Gisele i Leo u vezi su bili 5 godina, od 2000. do 2005.

Vezani članci Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 2 Poznati zavodnik konačno našao pravu u 22 godine mlađoj, a svi se pitaju hoće li je voditi pred oltar Tom Brady, Gisele Bundchen (Foto: Profimedia) Od njihova vjenčanja prošlo je 10 godina, a oni i dalje ne skidaju ruke jedno s drugoga

Radi se o brazilskoj ljepotici Gisele Bundchen te holivudskom glumcu i Oskarovcu Leonardu DiCapriju koji su nekada bili "zlatni holivudski par".

Kako se pričalo, glumac je učinio sve kako bi impresionirao slavnu manekenku. Zamijetio ju je tijekom jedne revije te poslao cvijeće, no prvi pokušaj udvaranja nije uspio, jer je ona u to vrijeme bila u vezi s modelom Scottom Barnhillom.

Gisele je u međuvremenu prekinula vezu, a onda ju je s Oskarovcem spojio zajednički prijatelj. U to vrijeme, Leonardo se viđao s bogatašicom Paris Hilton, no prekinuo je taj odnos kako bi se "oslobodio" za Gisele.

Iako se činilo kako je među parom sve u najboljem redu, 2005. godine uslijedio je prekid, jer se Leonardo navodno nije želio skrasiti, dok je ona htjela zasnovati obitelj. Par je kratko prekinuo i 2002. godine, no brzo su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Upravo su se 2005. godine po prvi put službeno pojavili u javnosti kao par i to na dodjeli Oscara kada je Leonardo nominiran u kategoriji "najboljeg glumca". Oscara tada nije osvojio, a bilo mu je to prvo i posljednje službeno pojavljivanje s Gisele u javnosti.

No, nakon punih 14 godina manekenka je odlučila otkriti pravi razlog njihovog prekida, a to je učinila u intervjuu za časopis PORTER. "Shvatila sam da mi je dosta omamljivanja pušenjem, alkoholom i pretjeranom količinom posla. Postajala sam sve svjesnija stvari koje sam dotad odbijala prihvatiti. Zar sam zbilja sama u ovoj želji za promjenom? On doista odbija bilo što promijeniti?! Odgovor je, nažalost, bio potvrdan", rekla je te na neki način napokon potvrdila ono o čemu se šuškalo godinama.

Zanosna Brazilka danas je sretno udana za sportaša Toma Bradyja s kojim ima dvoje djece, dok je Leonarda smirila više od dva desetljeća mlađa argentinska glumica i manekenka Camila Morrone od koje se ne odvaja već više od godinu dana.

No, Gisele će biti upamćena kao žena koja je najduže zadržala glumca koji obožava dugonoge manekenke. Barem zasad.

"Kralj Instagrama" ponovno tulumari sa zanosnim ljepoticama, ali ovoga puta u Meksiku

2017. je pokazala međunožje na Oscarima, a od tada pažnju privlači golišavim izdanjima i fotkama

Legendarna ljubavna priča koja je bila osuđena na propast, a završila je tragično